back to top
37.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

37.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Στις 13:30 η επιστροφή των Πρωταθλητών Ευρώπης

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του πρωταθλητή Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στις 13:30.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχώρησε για Βερολίνο με όνειρα και φιλοδοξίες, τα οποία έγιναν πραγματικότητα και επιστρέφει στην Ελλάδα με το 7ο Ευρωπαϊκό.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι, περίπου στις 13:30, με τους παίκτες να ζητούν από τον κόσμο να τους περιμένει στο αεροδρόμιο.

Panathinaikos scores European win - iefimerida.gr

Τα πανηγύρια ξεκίνησαν στο Βερολίνο. Λίγο μετά την ανεπανάληπτη στιγμή όπου ο Κώστας Σλούκας και ο Εργκίν Αταμάν σήκωσαν στον αέρα της Uber Arena το βαρύτιμο τρόπαιο, το πάρτι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια! Εκεί οι παίκτες του «τριφυλλιού», ο Εργκίν Αταμάν το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, προχώρησαν στα καθιερωμένα μπουγέλα και τα τραγούδια.

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στα αποδυτήρια

Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης που έφτασαν στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση της EuroLeague στον τελικό του Final Four. Περίπου 500 φίλοι του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Παναθηναϊκός και αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Παναθηναϊκός: Το πάρτι στα αποδυτήρια

Η αποστολή των πρασίνων έφτασε στο ξενοδοχείο λίγη ώρα μετά τη 01:30, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα υπέρ του τριφυλλιού.

Άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και των φίλων της ομάδας.

Ατελείωτο πράσινο πάρτι σε όλη την Ελλάδα: Πανηγυρισμοί μέχρι το ξημέρωμα για τον Επτάστερο Παναθηναϊκό - Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) στην Ελλάδα οι θριαμβευτές - Sports - Athens magazine

Το πάρτι του ευρωπαϊκού τίτλου συνεχιζόταν την ίδια ώρα και στην Αθήνα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR δημιούργησαν… χαμό στο κέντρο της Αθήνας, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και κάνοντας τη νύχτα μέρα!

Στα «πράσινα» όλη η Ομόνοια - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί των φιλάθλων για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού | LiFO

Το «πάρτι» ξεκίνησε από την Ομόνοια και συνεχίστηκε στο Σύνταγμα και μπροστά στη Βουλή, με την «πράσινη λαοθάλασσα» να δημιουργεί συγκλονιστικές εικόνες και να μην σταματά τον χορό και τα συνθήματα!

Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως η Πάτρα με τους φίλους του τριφυλλιού να συγκεντρώνονται στην πλατεία του Γεωργίου και πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα