back to top
23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Β. Κεχαγιά: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ η πολιτική αλλαγή και η ανατροπή

Διαβάστε επίσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενωμένος και συντεταγμένα δίνει την κρίσιμη πολιτική μάχη των ευρωεκλογών με στόχο την πολιτική αλλαγή και την ανατροπή» ανέφερε η Βούλα Κεχαγιά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η επίτευξη αυτού του στόχου περνάει μέσα από την ενίσχυση της εκλογικής επιρροής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την αποδυνάμωση των ποσοστών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πορεύεται με την αλαζονεία του 41%.

«Αλαζονεία είναι ότι με το 41% που έλαβε η ΝΔ τoν προηγούμενο Ιούνιο θεώρησε ότι πήρε «λευκή επιταγή». Θεώρησε ότι μπορεί να ασκεί όποια πολιτική κρίνει η ίδια ότι είναι για το καλό της και για τους εκλεκτούς της, χωρίς να λογοδοτεί στην κοινωνία» υπογράμμισε η Β. Κεχαγιά, υποστηρίζοντας ότι στις 9 Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα στείλει μήνυμα στους κυβερνώντες για την αλαζονική τους συμπεριφορά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ανεξαρτήτως ηλικίας. Έχει τεκμηριωμένες και απολύτως κοστολογημένες προτάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα επαναφέρουν στο προσκήνιο την προσδοκία τους για μία καλύτερη ζωή. Όχι για «μισή» ζωή όπως υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης: Μισό κιλό φέτα, μισό αρνί, μισό λίτρο γάλα, μισές διακοπές, μισά όλα. Μισή, κουτσουρεμένη ζωή χωρίς όνειρα» υπογράμμισε η Βούλα Κεχαγιά. Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη Ν.Δ και τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ότι μόνο μέλημα τους είναι η εξυπηρέτηση των λίγων και εκλεκτών ημετέρων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κοιτάει τους πολίτες στα μάτια και τους υπόσχεται ότι εργάζεται για τα δικά τους συμφέροντα. Χωρίς ψέματα και «εισαγόμενες δικαιολογίες» για όλα. Για κοινωνική δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες. Μακριά από την αλαζονεία, την τοξικότητα, τον λαϊκισμό της σημερινής κυβέρνησης που δεν νοιάζεται για τον πολίτη, που μάς έχει κουράσει όλους με την υποκρισία της και τα επικοινωνιακά της τερτίπια. Που μάς επιβαρύνει με 400.000 ευρώ- πλέον των 500 εκατομμυρίων που χρωστά στις τράπεζες- από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για την παράδοση των emails με προσωπικά δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού στη ΝΔ και ζητάει και τα ρέστα. Που συγκαλύπτει με αναλγησία το έγκλημα των Τεμπών. Που κινδυνολογεί ασύστολα εκβιάζοντας την ψήφο των πολιτών με τη δήθεν σταθερότητα που υπόσχεται. Η ΝΔ μάς πάει σταθερά πίσω και η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον και το μπροστά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» τόνισε.

Στην κριτική της προς την κυβέρνηση κάλεσε εκ νέου το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει εξηγήσεις την τραγωδία των Τεμπών και να μην υπεκφεύγει.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά την προσφιλή της τακτική αντί να δώσει έστω και τώρα εξηγήσεις και απαντήσεις για το μπάζωμα που διέταξε στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη εξακολουθεί με όρους χυδαιότητας και απόλυτη τοξικότητα να υπεκφεύγει» ανέφερε και πρόσθεσε: Προσπαθούν ακόμη και τώρα να συγκαλύψουν την αλήθεια. Δεν θα το καταφέρουν. Έχουν κουράσει με τα ψέματα τους. Ο κόσμος έχει καταλάβει και το μέγεθος των κυβερνητικών ευθυνών για την τραγωδία και την τεράστια προσπάθεια συγκάλυψης ενός εγκλήματος η οποία συνεχίζει ακόμη και τώρα. Ό,τι και να πουν όσο κι αν επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να γνωρίζουν ότι η αλήθεια δεν μπορεί να μπαζωθεί παρά τις άοκνες κυβερνητικές προσπάθειες να εξαφανιστούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία».

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα