back to top
22.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ι. Ανδρικόπουλος: Η «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ» μάχεται για την πατρίδα και την προάσπιση των συμφερόντων της

Διαβάστε επίσης

Στον Αθήνα 9,84 και στην εκπομπή «Μαζί το πρωί» με τη Σοφία Μπερετάνου, μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ», Ίωνας Ανδρικόπουλος ο οποίος -μεταξύ άλλων- εκτίμησε ότι το κόμμα στο οποίο συμμετέχει, θα καταφέρει να συγκεντρώσει το πολυπόθητο εκλόγιμο ποσοστό.

Περιγράφοντας τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας της «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ», τόνισε:

« Είμαστε ένα πατριωτικό κόμμα το οποίο παραμένει σταθερό στις θέσεις του. Δεν λαϊκίζουμε, δεν υποσχόμαστε ανέφικτα πράγματα , δεν πιστεύουμε σε λεφτόδεντρα. Οι βασικές θέσεις μας αφορούν την πατρίδα , τη διαφύλαξη των συνόρων μας , την ανάδειξη των εθνικών μας συμφερόντων».

Ισχυροποίηση της Ελλάδας

«Αν μπούμε στην Ευρωβουλή, θα επιδιώξουμε την ισχυροποίηση της Ελλάδας ώστε να πάψει η χώρα μας να είναι ο φτωχός συγγενής, ο επαίτης που μονίμως ζητάει χρήματα. Θέλουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα της πατρίδας μας, να καταγγείλουμε τη στάση των Σκοπίων σχετικά με τη Συνθήκη των Πρεσπών, την οποία δεν τηρεί η άλλη πλευρά. Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αρχικά είπε πει ότι θα καταγγείλει τη Συμφωνία, έχει πλέον γίνει ένθερμος υποστηρικτής της».

Σεβασμός στις θρησκευτικές αρχές

«Απαιτούμε το σεβασμό στις θρησκευτικές αρχές. Δεν είμαστε ένα θρησκολάγνο κόμμα. Σεβόμαστε απολύτως τη θρησκευτική ταυτότητα των Ελλήνων και την ορθόδοξη προέλευση του ελληνικού έθνους».

 

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών

«Δεν είμαστε κατηγορηματικά ενάντια στα ομόφυλα ζευγάρια και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ομοφοβικοί. Σαφώς και ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ότι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή. Είμαστε υπέρ του ιερού δικαιώματος της μητρότητας. Δεν συμφωνούμε με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ιδίως από τη στιγμή που υπάρχει το Σύμφωνο Συμβίωσης το οποίο τους καλύπτει. Ας μη γελιόμαστε. Ο συγκεκριμένος ο νόμος έγινε μόνο και μόνο για να έχουν δικαίωμα στην τεκνοθεσία. Εκεί είναι η ένστασή μας. Ο γάμος είναι μια θρησκευτική τελετή. Τους όρους πρέπει να τους θέτει η Εκκλησία. Η πολιτεία δεν έχει καμία δουλειά σε αυτό».

Ακρίβεια

«Ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος κορόιδευε τον ΣΥΡΙΖΑ όταν έλεγε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, πράττει ακριβώς το ίδιο. Προσπαθεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια με νόμους και με άρθρα».

Μεταναστευτικό

«Ζητούμε επτασφράγιστη προστασία των συνόρων μας.  Δεν καλύπτεται το πρόβλημα με τον φράκτη στον Έβρο. Τα θαλάσσια σύνορα φυλάσσονται δύσκολα. Προφανώς και δεν γίνεται να φερθείς με απάνθρωπο τρόπο στους ανθρώπους που έρχονται στη χώρα μας. Όμως, πρέπει όμως να ληφθούν μέτρα γιατί η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες. Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη. Πρέπει να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες συμφωνίες, με συγκεκριμένα κράτη, εάν υπάρχει ανάγκη για εργατικό δυναμικό. Πρέπει να υπάρξουν συμφωνίες με τρίτα κράτη ώστε όσοι έχουν μπει παράνομα στη χώρα μας, να μεταφέρονται εκεί . Να δημιουργηθούν πραγματικά κλειστά κέντρα. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα το οποίο πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσουμε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα