back to top
21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

21.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Πάτρα από το κόμβο Λουτρακίου μέχρι Επιδαύρου όπως και η παλαιά εθνική, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, στο ρεύμα προς Κόρινθο και από κόμβο Επιδαύρου προς Αθήνα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες κατεδάφισης γέφυρας λίγο πριν από τον Ισθμό, στο σημείο όπου χθες βράδυ υπήρξε ανατροπή βυτιοφόρου καυσίμων, το οποίο εν συνεχεία τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη φωτιά. Η κατεδάφιση της γέφυρας κρίθηκε αναγκαία καθώς από την πυρκαγιά προκλήθηκαν προβλήματα στατικότητας. Επί του παρόντος έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα. Χθες βράδυ, λόγω της πυρκαγιάς η Τροχαία είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στην παλαιά όσο και στη νέα εθνική Αθηνών-Κορίνθου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών έπεσε η αυλαία της προεκλογικής περιόδου και ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τις αυριανές ευρωεκλογές. Χθες έγινε και η τελική γενική δοκιμή των συστημάτων ενώ το εκλογικό υλικό έχει διανεμηθεί στα σχολικά συγκροτήματα όλης της χώρας. Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργούν σήμερα και αύριο τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας για την εξυπηρέτηση των πολιτών για τις Ευρωεκλογές.

Στην πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε πού ψηφίζεις” οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι.

Σοκαρισμένη η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν μετά την επίθεση που δέχθηκε από άνδρα, ο οποίος τη χτύπησε στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από το πρωθυπουργικό γραφείο, αν η Φρεντέρικσεν τραυματίστηκε από τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη. Για αποτρόπαια επίθεση, η οποία σημειώθηκε την ώρα που οι Δανοί ετοιμάζονται να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή για τις ευρωεκλογές, μίλησε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα. Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Με 92-86 επικράτησε ε Ολυμπιακός τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League.

Στο ποδόσφαιρο, στα φιλικά, η Εθνική ηττήθηκε από την οικοδέσποινα του Euro, Γερμανία, με 2-1.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα