back to top
26.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

26.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει με τον Έρικ τεν Χάαγκ

Διαβάστε επίσης

Ο Έρικ τεν Χάαγκ θα παραμείνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η αξιολόγηση του συλλόγου στο τέλος της σεζόν κατέληξε στην απόφαση να παραμείνει ο Ολλανδός στο Ολντ Τράφορντ.

Ύστερα από μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας για το μέλλον του, η Γιουνάιτεντ είχε συνομιλίες με τον 54χρονο την Τρίτη (11/6) και η προτίμηση και των δύο πλευρών ήταν να συνεχιστεί η θητεία του.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Tεν Χάαγκ με τη Γιουνάιτεντ διαρκεί μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, με δυνατότητα παράτασης κατά 12 μήνες, και τώρα θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την παράταση των όρων αυτών.

Σε περίπτωση που επρόκειτο να γίνει αλλαγή στον πάγκο, η Γιουνάιτεντ είχε βολιδοσκοπήσει πιθανούς αντικαταστάτες, μεταξύ των οποίων ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Τούχελ, ο πρώην προπονητής της Μπράιτον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, ο πρόσφατα αποχωρήσας προπονητής της Τσέλσι Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο προπονητής της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ και ο προπονητής της Ίπσουιτς Τάουν Κίεραν ΜακΚένα.

Στο τέλος όμως μιας διαδικασίας υπό την καθοδήγηση του συνιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ σερ Τζιμ Ράτκλιφ και του αθλητικού διευθυντή της INEOS σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ, η επιλογή ήταν να συνεχίσει ο Τεν Χάαγκ στο τιμόνι της ομάδας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα