back to top
24.1 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

24.1 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Α. Διαμαντοπούλου: Μεγάλο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ανατροπές και μεταρρυθμίσεις που αφορούν όλη την κοινωνία

Διαβάστε επίσης

«Η απάντηση στη φτώχεια εδώ στην Δυτική Ελλάδα, δεν είναι τα επιδόματα, αλλά οι ανατροπές και οι μεταρρυθμίσεις» δήλωσε η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Max FM της Πάτρας.

Παραθέτοντας στοιχεία από μελέτη του ΙΟΒΕ του 2024, συμπλήρωσε πως στη Δυτική Ελλάδα ο κίνδυνος φτώχειας αφορά το 37% του πληθυσμού της περιφέρειας (η πλέον φτωχή περιφέρεια της Ελλάδας).

«Το κράτος έχει 21.000 αρμοδιότητες ενώ οι Δήμοι 1.500 και οι Περιφέρειες 600, χρειάζεται αποκέντρωση και καταμερισμός αρμοδιοτήτων» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως με κατάλληλες μεταρρυθμίσεις που θα αφορούν ολόκληρη την κοινωνία, η ανάπτυξη θα πάει καλύτερα.

Η πρώην Επίτροπος και Υπουργός, υπογράμμισε ότι η συζήτηση περί «δεκανικιού» έχει μια λογική ηττοπάθειας, δηλώνοντας πως τιμόνι της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι η σοσιαλδημοκρατική λογική.

Ερωτώμενη για την υποψηφιότητα της, ανέφερε πως απευθύνεται στο 1 εκατομμύριο ανθρώπων που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν ξαναψηφίσει έκτοτε, προσθέτοντας πως οι εσωκομματικές εκλογές δεν πρέπει να αποτελέσουν μια ιστορία μηχανισμών.

«Οι πολλές υποψηφιότητες σημαίνουν και μεγάλη προσέλευση, πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι με πολλές κάλπες και συνεργασία με εθελοντές δικηγόρους» δήλωσε σχετικά με την εκλογική διαδικασία, προσθέτοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει τη δυνατότητα να διαφυλάξει το αδιάβλητο των εκλογών.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα