back to top
24.5 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

24.5 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Χάρης Δούκας: “Εύχομαι στους Έλληνες αθλητές να… σαρώσουν!”

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας βρίσκεται στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Δούκας είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Ολυμπιακό χωριό, να συνομιλήσει με μέλη της ελληνικής αποστολής και να ευχηθεί στους αθλητές καλή επιτυχία.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο συνάντησε στο Ολυμπιακό Χωριό τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές

Η συνέντευξη του Χάρη Δούκα στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

ΕΡ: Κ. Δήμαρχε καλωσήλθατε στο Ολυμπιακό Χωριό. Ποια είναι τα συναισθήματά σας που είστε εδώ, με τόσες ελληνικές συμμετοχές και μιλήσατε με τόσους σπουδαίους αθλητές που τίμησαν την χώρα μας;

«Είναι πραγματικά σπουδαία τα συναισθήματα, τεράστια διοργάνωση. Με είχε καλέσει η Δήμαρχος Παρισίου, Ινταλγκό για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μου είπε να κάνω και βουτιά στον Σηκουάνα. Αυτό δεν το τόλμησα, αλλά είχαμε συναντήσεις με άλλους Δημάρχους. Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι στο Ολυμπιακό Χωριό και θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε εξαιρετικά και θα φέρουμε πάρα πολλά μετάλλια πίσω στην χώρα».

ΕΡ: Τί σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες;
«Εχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από τους δικούς μας Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου η Αθήνα φιλοξένησε ένα πολύ ωραίο υπερθέαμα. Βέβαια είχαμε μία δυσκολία για την αξιοποίηση τους, αλλά ακόμα νομίζω ότι όλοι θυμόμαστε πόσο όμορφα ήταν. Γι αυτό μοιράζω στους αθλητές αναμνηστικά για να θυμούνται ότι ζήσαμε κι εμείς μεγάλες στιγμές. Βεβαίως θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στη διοργάνωση, έχει γίνει μία εξαιρετική δουλειά»

ΕΡ: Ενα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους αθλητές μας;
«Να σαρώσουν, είμαστε μαζί τους και θέλουμε να πάνε εξαιρετικά».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα