back to top
24.1 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

24.1 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Με πούλμαν πηγαίνει στο Παρίσι για την Τελετή Έναρξης

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης και ήδη η Εθνική μπάσκετ ταξιδεύει ήδη οδικώς προς το Παρίσι, ανεπηρέαστη από το σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Οδικώς ταξιδεύει η Εθνική μπάσκετ από τη Λιλ προς το Παρίσι, ώστε να παρακάμψει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το σαμποτάζ στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο στη Λιλ αργά το βράδυ, μετά την Τελετή Λήξης. Η απόσταση ανάμεσα στις 2 πόλεις είναι γύρω στα 204 χιλιόμετρα και καλύπτεται σε 3 ώρες περίπου με τα συμβατικά δρομολόγια λεωφορείων.

Ωστόσο, το πούλμαν την Εθνικής συνοδεύεται από ισχυρή αστυνομική δύναμη και αναμένεται να ταξιδέψει γρηγορότερα. Ακόμα και έτσι, θεωρείται απίθανο να επιστρέψουν οι παίκτες στο ξενοδοχείο τους πριν τις 3 μετά τα μεσάνυχτα.

Το αρχικό πλάνο, που ήθελε τον σημαιοφόρο Γιάννη Αντετοκούνμπο και την υπόλοιπη αποστολή να ταξιδεύει από και προς τη Λιλ με ειδικό δρομολόγιο τρένου ΤGV (με διάρκεια διαδρομής περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά) εγκαταλείφθηκε μετά το νυχτερινό σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα