back to top
24.1 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

24.1 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ – Θερμοπύλες

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 09:00 έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 17:30, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α φάση: Δευτέρα 29 Ιουλίου- Αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου από τον Ημικόμβο (Η/Κ) Θερμοπυλών στο 197ο χλμ. έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπράλου στο 203ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται με χρήση εναλλακτικής διαδρομής μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου.

Β΄ φάση: Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και με την ολοκλήρωση των εργασιών της Ά φάσης, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθ’ όλο το 24ωρο από το 199,5ο χλμ. έως και το 202,9ο χλμ. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί αμφιδρόμηση με εκτροπή κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από την αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Λαμία, ενώ η κυκλοφορία προς Λαμία θα πραγματοποιείται από λωρίδα στο δεξιότερο τμήμα του ίδιου ρεύματος.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα