back to top
28.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

28.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Τρεις νέοι άνθρωποι 18 έως 23 ετών έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά.

Την ίδια ώρα μάχη για τη ζωή της δίνει η τέταρτη επιβάτιδα του αυτοκινήτου, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων. Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα), συγκρούστηκε με τουριστικό βαν στο οποίο επέβαιναν συνολικά 19 άτομα. Οι επιβαίνοντες στο μίνι βαν δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους.

Στον ποταμό Στρυμόνα, εκεί που είχε πάει για ψάρεμα βρέθηκε η σορός του 63χρονου που αγνοούνταν τις τελευταίες δύο ημέρες. Ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα με δύο φίλους του και τη γυναίκα του. Το σώμα του 63χρονου εμφανίστηκε στην επιφάνεια του ποταμού μετά από παραμονή στο νερό για δύο μέρες.

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στο Κάτω Νευροκόπι, στη Δράμα. Στην περιοχή επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 9 οχήματα και 4 ελικόπτερα.

Βελτιωμένη εικόνα σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζουν και τα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς στην Εύβοια, στις περιοχές Μεσοχώρια και Ζάρακες. Στην περιοχή Μεσοχώρια δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Στο μεταξύ πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα σε Αττική, Εύβοια, Σκύρο, Στερεά Ελλάδα, νότιο και βόρειο Αιγαίο, Κορινθία, Αργολίδα και Κρήτη.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας της Γάζας ανακοίνωσε ότι 15 μέλη της ίδιας οικογένειας, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες και εννέα παιδιά, σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στη διάρκεια της περασμένης νύχτας στο κέντρο της λωρίδας της Γάζας.

Στην αθλητική επικαιρότητα,

Πρεμιέρα σήμερα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ. Στις 8 παίζουν ΠΑΟΚ- Πανσερραϊκός και Βόλος – Ολυμπιακός.

Το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στη Σερβία θα διεκδικήσει η Εθνική παίδων στον μικρό τελικό του Eurobasket που διεξάγεται στο Κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού. Ο αγώνας ξεκινά στις 6 και μισή το απόγευμα.

Και ο καιρός

Αίθριος σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 38 βαθμούς Κελσίου. 35 βαθμοί αυτήν την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα