back to top
30 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

30 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα στον Βόλο

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 20.00 τον Βόλο στον Πανθεσσαλικό, στην πρεμιέρα της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μενμτιλίμπαρ, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» για τη νέα χρονιά δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ρέτσο. Ο Βάσκος τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο το… διπλό ώστε ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει με το «δεξί» τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Το πιθανότερο είναι ο Μεντιλίμπαρ να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1. Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από την εστία με τους Ορτέγα (αριστερά) και Ροντινέι (δεξιά) και τον Μπιανκόν με τον Πιρόλα στόπερ. Ο Ντόι στη μεσαία γραμμή με τον Έσε έχοντας μπροστά τους τον Τσικίνιο ενώ ο Ζέλσον με τον Βέλντε θα κινηθούν στα άκρα με τον Γιάρεμτσουκ στην κορυφή.

Πιθανότητες να ξεκινήσουν έχουν πάντως και ο Στάμενιτς στη μεσαία γραμμή με τον Μασούρα σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Άμπι, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Μαρτίνς, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Έσε, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Πιρόλα και Ελ Καμπί.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα