back to top
25.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στην Πιερία σε χαμηλή βλάστηση στην Πλάκα Λιτόχωρου.

Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Μάραθος Ευρυτανίας. Κινητοποιήθηκαν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 4 οχήματα, 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Αλέν Ντελόν, ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία καριέρα στον κινηματογράφο. Τα τρία παιδιά του Ντελόν ανακοίνωσαν τον θάνατό του με δελτίο Τύπου στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Μελαγχολικός, δημοφιλής, κρυφός, ήταν περισσότερο από ένας σταρ: ένα μνημείο της Γαλλίας», έγραψε μεταξύ άλλων στο Χ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, για να δημιουργήσουν προβλήματα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία. «Άλλη μια γέφυρα λιγότερη. Η Πολεμική Αεροπορία εξακολουθεί να πλήττει τις δυνατότητες επιμελητείας του εχθρού με αεροπορικά πλήγματα ακριβείας», δήλωσε ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Μίκολα Ολεστσούκ δημοσιοποιώντας στο Telegram βίντεο από την επίθεση.

Σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Οι δύο τελευταίοι ήταν στην παρέα που ξεκίνησε την αιματηρή συμπλοκή. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Τη δυνατότητα να επισκεφθούν έναν Φάρο στη χώρα μας θα έχουν σήμερα Κυριακή οι πολίτες, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φάρων. 18 φάροι θα είναι ανοιχτοί για το κοινό έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Με 4 αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στις 7 παίζουν Λεβαδειακός – Καλλιθέα, στις 8 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, στις 8 και μισή Ατρόμητος – Άρης και στις 10 ΑΕΚ – ΟΦΗ.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Αττική. Θερμοκρασία έως 36 βαθμούς Κελσίου.

34 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα