back to top
20.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

20.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολάκης κατά Λινού για τη ΜΚΟ «Πρόληψη»-«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί»

Διαβάστε επίσης

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του ανεξάρτητου βουλευτή Παύλου Πολάκη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, εναντίον της οποίας εκτοξεύει καταγγελίες αναφορικά με τις προγραμματικές συμβάσεις που έχει συνάψει η ΜΚΟ «Πρόληψις», την οποία ίδρυσε η ίδια με τον σύζυγο της.

Με αφορμή δημοσιεύματα ότι στο ζήτημα υπήρξε παρέμβαση από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελάκη για διερεύνηση των καταγγελιών από ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρία η Αθηνά Λινού διέψευσε κατηγορηματικά ότι δόθηκε τέτοια εντολή από τον Σ. Κασσελάκη, με τον οποίο – όπως ανέφερε- επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και της το αρνήθηκε.

«Σε επικοινωνία που είχαμε, αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιας απόφασης, προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί άμεσα» σημείωσε η Αθηνά Λινού με ανάρτηση της στο facebook.

Την ανάρτηση της Α. Λινού σχολίασε ο Π. Πολάκης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε την διαγραφή της Αθηνάς Λινού. Συγκεκριμένα έγραψε στο fb « Αν χρειαζόμαστε τεχνοκράτες για να καταλάβουμε από τα στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια τι ακριβώς έκανε η Λινού με την Πρόληψη τότε συμβαίνουν τα εξής:

1) Ή δεν ξέρουμε τι μας γίνεται

2) Ή προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο εν όψει εξελίξεων

3) Ή στήνουμε παιχνιδάκια.

Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτος ΚΟ με ενα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χρειάζονται -λέει-έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού!!!

Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ!!

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα