back to top
23.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

23.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Σικελία: Εντοπίστηκε η σορός της τελευταίας αγνοούμενης του Bayesian

Διαβάστε επίσης

Ιταλοί διασώστες δύτες εντόπισαν τη σορό της τελευταίας αγννούμενης , που πιστεύεται ότι είναι η κόρη του Μάικ Λιντς, μετά τη βύθιση του σούπεργιοτ του Βρετανού επιχειρηματία τεχνολογίας στα ανοιχτά της Σικελίας αυτή την εβδομάδα, Corriere dela Serra.

Στο ιστιοφόρο επέβαιναν 22 άτομα τη στιγμή της βύθισης: 15 διασώθηκαν λίγο μετά την τραγωδία, ενώ οι άλλοι δηλώθηκαν αγνοούμενοι . Η σορός του μάγειρα του πλοίου, Recaldo Thomas, εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Εκείνες του Μάικ Λίντς και δύο ζευγαριών που ήταν καλεσμένοι του μεγιστάνα –  του Jonathan Bloomer , προέδρου της Morgan Stanley International, και της συζύγου του , καθώς και του δικηγόρου Chris Morvillo και της σύζυγου του Neda, σχεδιάστριας κοσμημάτων – βρέθηκαν από δύτες και μεταφέρθηκαν στην ακτή χθες. Η σορός του 18χρονου κοριτσιού εντοπίστηκε σήμερα αργά το πρωί, αλλά δεν έχει βγει ακόμη από το ναυάγιο.

Οι σοροί που ανασύρθηκαν τις τελευταίες ημέρες μεταφέρθηκαν στο νεκροταφείο των Ροτόλι, το οποίο διαθέτει ψυκτικούς θαλάμους. Την υπόθεση του ναυαγίου ερευνά η Εισαγγελία του Termini Imerese, η οποία θα διατάξει τις νεκροψίες των θυμάτων.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τώρα διερευνώνται αδικήματα ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά αγνώστων προσώπων.

Η Εισαγγελία του Termini Imerese προσπαθεί να καθορίσει γιατί το σούπεργιοτ ανατράπηκε στα ανοιχτά της ακτής του Porticello, κοντά στο Παλέρμο και ενδεχόμενες ευθύνες για την τραγωδία.

Οι ερευνητές φέρονται να εξετάζουν πλάνα και φωτογραφίες από ντόπιους, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας του λιμανιού τη νύχτα που η σφοδρή καταιγίδα χτύπησε το Bayesian.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα