back to top
23.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

23.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Βύθιση Bayesian: Έρευνα των ιταλικών αρχών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Διαβάστε επίσης

Οι ιταλικές αρχές φέρονται να «ερευνούν το ναυάγιο και πολλαπλές κατηγορίες ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» μετά τη βύθιση του γιοτ Bayesian στα ανοιχτά των ακτών της Σικελίας το πρωί της Δευτέρας.

Η Εισαγγελία του Termini Imerese προσπαθεί να καθορίσει γιατί το σούπεργιοτ ανατράπηκε στα ανοιχτά της ακτής του Porticello, κοντά στο Παλέρμο και εδεχόμενες ευθύνες για την τραγωδία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τώρα διερευνώνται αδικήματα ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας κατά αγνώστων προσώπων.

Οι ερευνητές φέρονται να εξετάζουν πλάνα και φωτογραφίες από ντόπιους, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας του λιμανιού τη νύχτα που η σφοδρή καταιγίδα χτύπησε το Bayesian.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την 18χρονη Χάνα Λιντς, την τελευταία αγνοούμενη από το ναυάγιο.

Ο εκπρόσωπος της ιταλικής ακτοφυλακής, Βιντσέντζο Ζαγκάρολα δήλωσε ότι η επικρατούσα θεωρία είναι ότι η αγνοούμενη βρίσκεται ακόμα μέσα στο σκάφος, το οποίο βρίσκεται σε βάθος 164 ποδιών και προς το παρόν δεν συζητείται η ανέλκυσή του.

Η σορός του πατέρα της, του τεχνολογικού μεγιστάνα Μάικ Λιντς ήταν ανάμεσα στις πέντε σορούς που ανασύρθηκαν και αναγνωρίστηκαν χθες.

Ο Τζόναθαν Μπλούμερ και η σύζυγός του Τζούντιθ Μπλούμερ, καθώς και ο δικηγόρος Κρίστοφερ Μορβίλο και η σύζυγός του Νέντα Μορβίλο, ήταν επίσης ανάμεσα στους νεκρούς.

Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο περίπου μισό μίλι από την ακτή του Porticello όταν βυθίστηκε γύρω στις 5 π.μ. τοπική ώρα τη Δευτέρα.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα