back to top
25.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

25.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα: Τις επόμενες ώρες καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις θα πλήξουν τη Στερεά Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, κυρίως στα κεντρικά, δυτικά και νότια του νομού καθώς και στην Πελοπόννησο. Πριν από λίγο χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος. Αναφέρονται και διακοπές ηλεκτροδότησης. Μερική ύφεση των φαινομένων αναμένεται αργότερα σήμερα.

Στην Αττική, το μεσημέρι, αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια, κυρίως στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς και επί της οδού Δαβάκη από τη συμβολή με την Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων οι οποίοι κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου, στο Κερατσίνι, εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν και τράπηκαν σε φυγή.. Στο δίκυκλο όχημα εντοπίστηκαν 4εις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο με 5 φυσίγγια και ένα γκλοπ.Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 25χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – προερχόμενος από τη Μαδρίτη – όταν οι αρχές εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε διακοσμητικά κεριά, και ένα κινητό τηλέφωνο 5 κιλά και 270 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα κηρύχθηκε ο δήμος Βόλου για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Παγασητικό κόλπο. Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, εντός των επόμενων 24ωρων θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή των νεκρών ψαριών. Στο μεταξύ πακέτο μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από το φαινόμενο ανακοίνωσε κυβερνητικό κλιμάκιο (Υπουργός Επικρατείας, κ. Άκης Σκέρτσος, Υφυπουργός Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς και Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Τριαντόπουλος) .

Στην πρόσληψη 15 γιατρών και νοσηλευτών προχωρά ο δήμος Αθηναίων με στόχο την κάλυψη κομβικών θέσεων στα δημοτικά ιατρεία. Παράλληλα, με 15 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων ενισχύονται η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όλες οι λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας 3w. Athina984.gr

Τραγική κατάληξη για την 65χρονη Γερμανίδα που αγνοούνταν από χθες, στο Ρέθυμνο. Εντοπίστηκε νεκρή – από ιδιώτη δύτη – στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πρασονησίου – Τριόπετρας, εκεί όπου είχαν εστιαστεί οι έρευνες.

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική ο Πρόεδρος της Τουρκίας: Σε ομιλία του επανάφερε τα περί ‘’γαλάζιας πατρίδας’’ ‘’Θα κάνουμε με αποφασιστικότητα και ανεξάρτητα από πιέσεις τρίτων ότι απαιτούν τα συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, τη Μαύρη θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο’’ είπε μεταξύ άλλων ο Ταγίπ Ερντογάν και συμπλήρωσε ότι δεν θα επιτρέψει να παρβιαστούν τα δικαιώματα των Τουρκοκύπριων…

Στην Ιταλία αναμένεται να εκδοθεί ο 72χρονος σήμερα, μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών, που είχε βρει άσυλο στην Αργεντινή για περισσότερα από 44 χρόνια. Η έκδοσή του κατέστη εφικτή μετά την άρση της ασυλίας του από τον συντηρητικό Πρόεδρο της Χώρας Χαβιέ Μιλέι. Εκτός από μέλος της ιταλικής τρομοκρατικής οργάνωσης ο συλληφθείς κατηγορείται και για την απαγωγή του Πιέτρο Κόστα, ναυπηγού μηχανικού από πλούσια εφοπλιστική οικογένεια της Γένοβας, την δεκαετία του 1970, στην Ιταλία.

Η Χριστίνα Γκέντζου κατέκτησε, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 65κ (Κ44) στο Τάε Κβον Ντο. Την πρωταθλήτρια συνεχάρησαν η Πρόεδος τη Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ και στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στις 7 και μισή παίζουν Λαμία- Ολυμπιακός. Οι αρχές απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού.

στις 8 Άρης – Αστέρας Τρίπολης και στις 10 Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός.

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σήμερα στην Αττική. Αύριο, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

26,2 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα