back to top
23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Στους παρα-ολυμπιακούς το Παρισιού: 

Η Λήδα-Μαρία Μανθοπούλου κατέκτησε το ασημένιο στα 100 μέτρα κατηγορίας T38 

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης φόρεσε στο στήθος το ασημένιο για την επίδοσή του στα 38,65 μέτρα στον τελικό της κορίνας στην κατηγορία F32 

Δύο χάλκινα στους παρα-ολυμπιακούς του Παρισιού χάρισαν στην Ελλάδα η Έλενα Παπασταματοπούλου και Χριστίνα Γκέντζου στο Τάε Κβον Ντο. 

Συγχαρητήρια σε όλους απηύθυνε ο  πρωθυπουργός. 

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας στη χώρα.. Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Πελοπόννησο, Σποράδες και Εύβοια.. Παράλληλα εκδηλώθηκαν περισσότεροι από 50.000 κεραυνοί το τελευταίο 24ωρο.. Χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος στην Πελοπόνησσο, ενώ στην Αττική, το μεσημέρι, αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια. 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς πνευμόνων στη χώρα μας.. Λήπτρια ήταν 52χρονη μητέρα ενός μικρού παιδιού και δότρια 49χρονη από το νοσοκομείο Σωτήρια.. Πραγματοποιήθηκε κάτι, που πριν 5 χρόνια θα θεωρούνταν ανέφικτο για την ελληνική υγειονομική πραγματικότητα σημείωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Εξέφρασε  θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στην οικογένεια της δότριας κι ευχήθηκε καλή ανάρρωση στην λήπτρια.  

Εντός των επόμενων 24ωρων θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή των νεκρών ψαριών από τον Παγασητικό  διαβεβαίωσε ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας..  Ο Δήμος Βόλου έχει κηρυχθεί σε  κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα, ενώ πακέτο μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από το φαινόμενο ανακοίνωσε κυβερνητικό κλιμάκιο

Βαθαίνει το χάσμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ στο κάδρο μπαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Λίγες μέρες πριν την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή το διήμερο 7 & 8 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης,  σε συνέντευξή του στην REAL NEWS της Κυριακής καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ‘’τοποθετηθεί ο ίδιος χωρίς κύκλους και διαρροές’’ ενώ μιλά για ένα εν εξελίξει σχέδιο για τη δημιουργία ενός νεφελώδους κεντρο-αριστερού σχήματος ‘’κουρελού’’ που φιλοδοξεί να συστεγάσει είτε ένα τμήμα του σημητικού ΠΑΣΟΚ είτε στελέχη της Νέας Αριστεράς» Την ίδια ώρα ο Παύλος Πολάκης εμφανίζεται ανυποχώρητος στο ζήτημα αλλαγής σκυτάλης στην ηγεσία του κόμματος και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.  

Επίθεση με μπογιές πραγματοποίησαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού τουρισμού και βουλευτή της ΝΔ. Έλενας Ράπτη, στη Θεσσαλονίκη. Την επίθεση καταδίκασε ”κατηγορηματικά και απερίφραστα’’ η ΝΔ.
 

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η ρυμούλκηση του ελληνόκτητου τάνκερ Sounion, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές μετά από επίθεση που δέχθηκε στις 21 Αυγούστου από τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης κι ενώ έπλεε στην Ερυθρά θάλασσα. Οι Χούθι συμφώνησαν σε προσωρινή εκεχειρία για την ρυμούλκηση του πλοίου προκειμένου να αποφευχθεί η τεράστια οικολογική καταστροφή που θα προκαλούσε η εκροή στην Ερυθρά θάλασσα δεκάδων εκατομμύριων τόνων οι πετρελαίου που βρίσκονται στα αμπάρια του δεξαμενόπλοιου.. 

 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ και στην 3η αγωνιστική της  Σούπερ Λιγκ.  

Λαμία- Ολυμπιακός: 0 – 3 

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: 1 – 1 

Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός: 1 – 0 στο ημίχρονο 

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με τα παιχνίδια 

Στις 19:00 Λεβαδειακός – ΑΕΚ 

Στις 19:30 Βόλος – ΟΦΗ 

Στις 20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 

 ΚΑΙΡΟΣ στην Αττική 

Αύριο, τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασία  από 21ναν  έως 31ναν  βαθμούς Κελσίου. 

24,5 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα