23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Ελενας Ράπτη

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με μπογιές και τρικάκια έκαναν άγνωστοι στην είσοδο του βουλευτικού γραφείου της υφυπουργού Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, Έλενας Ράπτη.

Η υφυπουργός και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ σχολίασε, με ανάρτησή της στο Facebook, τον βανδαλισμό ενώ ανήρτησε και φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν. «Δεν είναι διαμαρτυρία, ούτε τρόπος έκφρασης! Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία. Οι εικόνες αυτές, είναι από το βουλευτικό μου γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οι γνωστοί – άγνωστοι επέλεξαν να βανδαλίσουν, ξεπερνώντας κάθε όριο και ηθικό φραγμό. Όσο εκείνοι επιλέγουν τη βία, εγώ θα συνεχίζω να πορεύομαι με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και αρχές», έγραψε η Έλενα Ράπτη.

Για την επίθεση, εξέφρασε την κατηγορηματική της καταδίκη, με ανακοίνωσή της, η ΝΔ. τονίζοντας ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, ενώ κάλεσε και τα άλλα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη», υπογραμμίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα