back to top
23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Πρώτη νίκη …

Διαβάστε επίσης

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Πανσερραϊκού με 3-0

Δύο ομάδες που καίγονταν για το θετικό αποτέλεσμα αναμετρήθηκαν στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός και ο Πανσερραϊκός προέρχονταν από δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και στόχευαν στη μεταξύ τους συνάντηση για να κάνουν σεφτέ. Οι αποφασιστικοί σε αυτήν την κατεύθυνση οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, ωθούμενοι και από τον κόσμο επιβλήθηκαν με 3-0 και το πανηγύρισαν δεόντως…

Οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί έκαναν την διαφορά για τον Παναιτωλικό, καθώς πρώτα ο Λομόνακο και στην συνέχεια ο Ντίας σκόραραν για τα «καναρίνια» σε ένα ματς που είχε ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους δύο γκολκίπερ να έχουν πολλή δουλειά. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε οι Μπουζούκης για τον Παναιτωλικό που αποθεώθηκε από τους οπαδούς του.
άρ
ΤΑ ΓΚΟΛ
27’: Ο Λομόνακο έκανε την ατομική προσπάθεια στον άξονα έξω από την περιοχή, κέρδισε την κόντρα από τον Χαντάκια και σούταρε με το δεξί χαμηλά στη δεξιά γωνία ανοίγοντας το σκορ για τον Παναιτωλικό (1-0).
50’: Ο Ντίας έκανε εξαιρετική ντρίμπλα στον Λιάσο και σούταρε εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0.
76’: Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Μπουζούκης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0
Γήπεδο: Παναιτωλικού
Σκόρερ: 27’ Λομόνακο, 50’ Ντίας, 76’ Μπουζούκης
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Πέρεθ, Στάικος, Φαρές
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας (λ. τ. 33’ Μπουζούκης), Τορεχόν, Πέρες, Λιάβας, Μπελεβώνης, Ντίας, Λομόνακο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας (46’ Φαρές) Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος (58’ Περούτσι 6), Σάλαζαρ, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα