26.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

26.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0: Με νέα παιδιά…

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός με τα νέα παιδιά στην ενδεκάδα του επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με σκορ 2-0 του Ατρόμητου.

Σταμάτησε το αρνητικό σερί ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 2-0 του Ατρόμητου. Η ομάδα του Πειραιά προερχόταν από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο αγώνα με τους Περιστεριώτες είχε μπροστά ένα μεγάλο «πρέπει». Οι «κυανόλευκοι» από την πλευρά τους έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα τη φετινή σεζόν προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά χωρίς να καταφέρουν κάτι. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με επτά αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο τους παιχνίδι και με τους Μουζακίτη, Κωστούλα, Αποστολόπουλο βασικούς. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που είχε ανάγκη και τώρα στρέφει την προσοχή του στη Μπράγκα.

Με επτά αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και με τον Μεντιλίμπαρ να δίνει φανέλα βασικού σε Μουζακίτη, Κωστούλα, Αποστολόπουλο. Από την πλευρά του ο Γκαρσία παρέταξε την ομάδα του με τον Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης και του Μπάκου, Ουάρντα, Γκονζάλες να κινούνται πίσω του. Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε στο παιχνίδι και δεν έβγαλε φόβο προσπαθώντας να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του. Γρήγορα οι Πειραιώτες άρχισαν να παίρνουν την κατοχή και να βγαίνουν αρκετά ψηλά ασκώντας πίεση στην περιοχή του Ατρόμητου.

Ξανά Ροντινέι
Οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δυσκολεύονταν αρκετά να φτιάξουν φάσεις. Κατά κύριο λόγο εκδήλωναν τις επιθέσεις τους από δεξιά με Κοστίνια και Ροντινέι, ο οποίος σε αυτό το ματς έπαιζε τον ρόλο του εξτρέμ. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του έδειχνε πως ήταν η ομάδα που είχε κατέβει στο Φάληρο για να διεκδικήσει κάτι καλό. Στις μεταβάσεις δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά τα χαλούσε στην τελική πάσα. Ο Ολυμπιακός σκόραρε στο 40’ με το πέναλτι του Ροντινέι, το οποίο είχε κερδίσει ο Βέλντε και με το 1-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Γρήγορος ρυθμός και 2-0
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Γουίλιαν να παίρνει τη θέση του Βέλντε. Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και έψαχναν το δεύτερο γκολ για να καθαρίσουν το ματς. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του ακολουθούσε το ρυθμό, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει τη μεγάλη φάση. Κάτι έλειπε από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι αν και είχαν διάθεση δεν μπορούσαν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι.

Η ανάπτυξη του Ολυμπιακού συνέχισε να γίνεται κατά κύριο λόγο από τη δεξιά πλευρά με τον Ροντινέι και τον Κοστίνια. Και ο Πορτογάλος έδωσε πολύ σημαντικές βοήθειες και έδειξε ότι ήταν πολύ ορεξάτος, ενώ στο 68’ είχε σέντρα σουτ στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει το ματς και στο 74’ ο Μουζακίτης έκανε μία εξαιρετική μπαλιά για τον Ελ Κααμπί που άδειασε την αντίπαλη άμυνα και με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και βγήκε στην επίθεση για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Δημιούργησε κάποιες καταστάσεις και ανησύχησε τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι εκεί με το 2-0 να μην αλλάζει.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 40’ πεν. Ροντινέι, 74’ Ελ Κααμπί

Κίτρινες: 31’ Αποστολόπουλος, 56’ Κωστούλας, 80’ Μπρόνσορ

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος (68’ Ορτέγκα)– Στάμενιτς (62’ Έσε), Μουζακίτης – Ροντινέι, Ολιβέιρα (62’ Τσικίνιο), Βέλντε (46’ Γουίλιαν) – Κωστούλας (68’ Ελ Κααμπί)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσορ, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (71’ Μίχορλ), Γκονζάλες (82’ Καλοσκάμης), Μπάκου, Ουάρντα, Φαν Βεερτ (61’ Γιουμπιντάνα).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα