back to top
26.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

26.9 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Τσάντα με 3 χειροβομβίδες εγκατέλειψαν νωρίτερα δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα στην οδό Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι, όταν δεν σταμάτησαν σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο.

Ακολούθησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο επιβαινόντων οι οποίοι εγκατέλειψαν σε άλλο σημείο και τη μοτοσικλέτα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Στο σημείο όπου οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την τσάντα κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ενώ έχει διακοπεί προς το παρόν η κυκλοφορία στις οδούς Αναπαύσεως, Πλάτωνος και Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδριανού και Αγ. Παντελεήμονος, Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη.

Έντονα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν και σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας θα επηρεαστεί από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια). Η Αττική θα επηρεαστεί τις μεσημβρινές ώρες. Σε επιφυλακή η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται στο Ρέθυμνο από χθες αργά το βράδυ έρευνες της αστυνομίας και του λιμενικού για τον εντοπισμό 65χρονης με καταγωγή από την Γερμανία η οποία αγνοείται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή μεταξύ Πρασονησιού και Τριόπετρας. Ο σύζυγός της ειδοποίησε τις αρχές ότι από το μεσημέρι χθες έχει να δώσει σημεία ζωής.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα κηρύχθηκε ο δήμος Βόλου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από θαλάσσια ρύπανση με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια στον Παγασητικό κόλπο. Αύριο θα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η αποκομιδή των νεκρών ψαριών, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού, το βράδυ της 28ης Αυγούστου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η αστυνομία. Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως δράστες δύο αλλοδαποί. Οι συλληφθέντες φέρονται να επιτέθηκαν -από κοινού μαζί με συνεργό τους- με μαχαίρι κατά του 41χρονου, προκαλώντας του τραύμα στον αριστερό ώμο. Στο σημείο είχαν βρεθεί και κατασχεθεί το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση και φυσίγγια. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με 3 αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στις 7 και μισή παίζουν Λαμία- Ολυμπιακός, στις 8 Άρης – Αστέρας Τρίπολης και στις 10 Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.
30 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα