back to top
24.6 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

24.6 C
Athens
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Εντός των επόμενων 24ωρων θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή των νεκρών ψαριών από τον Παγασητικό  διαβεβαίωσε ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας..  Ο Δήμος Βόλου έχει κηρυχθεί σε  κατάσταση έκτακτης ανάγκης για έναν μήνα, ενώ πακέτο μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από το φαινόμενο ανακοίνωσε κυβερνητικό κλιμάκιο.

Την ανάγκη  άμεσης οικολογικής και οικονομικής αποκατάστασης της περιοχής επισήμανε από τον Βόλο  ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. 

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας στη χώρα.. Μέχρι τώρα: Τα φαινόμενα επιμένουν στην Πελοπόννησο: Χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος. Αναφέρονται και διακοπές ηλεκτροδότησης. Στην Αττική, το μεσημέρι, αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστια, κυρίως στην  Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς και επί της οδού Δαβάκη από τη συμβολή με την Χρυσοστόμου Σμύρνης. 

Στην πρόσληψη 15 γιατρών και νοσηλευτών προχωρά ο δήμος Αθηναίων με στόχο την κάλυψη κομβικών θέσεων στα δημοτικά ιατρεία. Παράλληλα, με 15 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων ενισχύονται η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων και η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όλες οι λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας 3w. Athina984.gr 

Εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό  δύο ατόμων οι οποίοι κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου, στο Κερατσίνι, εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν και τράπηκαν σε φυγή.. Στο δίκυκλο όχημα εντοπίστηκαν 4εις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο με 5 φυσίγγια και ένα γκλοπ. 

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 25χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – προερχόμενος από τη Μαδρίτη – όταν οι αρχές εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε διακοσμητικά κεριά, και ένα κινητό τηλέφωνο 5 κιλά και 270 γραμμάρια κοκαΐνης. 

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική ο Πρόεδρος της Τουρκίας: Σε ομιλία του επανάφερε τα περί ‘’γαλάζιας πατρίδας’’ ‘’Θα κάνουμε με αποφασιστικότητα και ανεξάρτητα από πιέσεις τρίτων ότι απαιτούν τα συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, τη Μαύρη θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο’’ είπε μεταξύ άλλων ο Ταγίπ Ερντογάν και συμπλήρωσε ότι δεν θα επιτρέψει να παραβιαστούν τα δικαιώματα των Τουρκοκύπριων…

3ημερη ανθρωπιστική εκεχειρία στην Λωρίδα της Γάζας, προκειμένου να εμβολιαστούν εναντίον της πολιομυελίτιδας 640.000 παιδιά με 1,3 εκατομμύρια δόσεις . Στο μεταξύ, οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο βόρειο μέτωπο εναντίον της Χεζμπολάχ του Λιβάνου αλλά και στη Δυτική Όχθη, εκεί από όπου δημοσιοποιήσαν βίντεο με την εξόντωση του Διοικητή της Χαμάς, στην πόλη Τζενίν.  

Η Χριστίνα Γκέντζου κατέκτησε, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 65κ (Κ44) στο Τάε Κβον Ντο. Την πρωταθλήτρια συνεχάρησαν η Πρόεδρος τη Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός. .  

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ και στην 3η αγωνιστική της  Σούπερ Λιγκ.  

Λαμία- Ολυμπιακός: 0 – 0 στο 28ο λεπτό Οι αρχές απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού.   

Αυτή την ώρα: Άρης – Αστέρας Τρίπολης  

στις 10 Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός. 

ΚΑΙΡΟΣ στην Αττική 

Αύριο, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
 

25,4 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι. 

Κυρίες και κύριοι επόμενο δελτίο ειδήσεων στις 9 

Επιστρέφουμε στην Νάνσυ Αγγελοπούλου 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα