back to top
22.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι εκατέρωθεν ανταλλαγές πυρών μεταξύ των ισραηλινών δυνάμεων και της Χεζμπολάχ.

Νέες απειλές εκτόξευσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, προειδοποιώντας πως «αν η Χεζμπολάχ δεν πήρε το μήνυμα, θα το πάρει», ενώ μόλις λίγες ώρες πριν ο ισραηλινός πρόεδρος ισχυριζόταν πως το Τελ Αβίβ δεν έχει «οποιαδήποτε» σχέση με τις εκρήξεις βομβητών στο Λίβανο.

Μια στρατιωτική «κλιμάκωση» δεν είναι προς «το συμφέρον» του Ισραήλ, προειδοποίησε – μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC – ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση για μια «διπλωματική» επίλυση της κρίσης.

Στις μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση όπως το Ψηφιακό Φροντιστήριο, καθώς και στα προγράμματα «Σπίτι μου 2» και «Νταντάδες της γειτονιάς» για τη στήριξη της οικογένειας εστίασε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εβδομαδιαία ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου στο Facebook.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη προκειμένου να λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Το πρόγραμμα του κ Μητσοτάκη την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του περιλαμβάνει τη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον καθώς και συναντήσεις με εβραϊκές οργανώσεις και Άραβες ηγέτες..

Στη Νέα Υόρκη και ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με ατζέντα το Μεσανατολικό, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Ουκρανία. Αργότερα ο κ Γεραπετρίτης θα παρακαθίσει σε Δείπνο Εργασίας, με Άραβες και Ευρωπαίους ομολόγους του.

Κρίσιμες εκλογές σήμερα για την πολιτική κατεύθυνση της Γερμανίας, στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου όπου οι πολίτες ψηφίζουν από το πρωί για νέα τοπική κυβέρνηση. Αυτή την ώρα ανακοινώνονται τα πρώτα exit polls.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ως τις 10 το βράδυ με αφορμή το φεστιβάλ που οργανώνει ο δήμος Αθηναίων, επί της οδού Αθηνάς, στο τμήμα από την Ερμού έως την Ευριπίδου, για την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, η οποία ενθαρρύνει τους πολίτες σε εναλλακτικές μετακινήσεις. Αναλυτικά οι δράσεις και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr.

«Θέλουμε πόλεις στις οποίες τα αυτοκίνητα δε θα έχουν κυρίαρχη θέση. ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και συμπλήρωσε ότι «Η Αθήνα για να πετύχει την κλιματική ουδετερότητα τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να βάλει στο επίκεντρο την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, με βασική προϋπόθεση, βέβαια, την αναβάθμιση της δημόσιας συγκοινωνίας».

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, παίζουν:

Λεβαδειακός – ΟΦΗ: 1-1
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: 1-1 στο ημίχρονο
8 και μισή: Ατρόμητος – Λαμία και
στις 9: Καλλιθέα – ΑΕΚ.

Και ο καιρός για αύριο στην Αττική,

Αρχικά γενικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές το απόγευμα. Θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 26 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα