back to top
26.4 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

26.4 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Ο Φερστάπεν μποϊκοτάρει τη σειρά του Netflix «Drive To Survive»

Διαβάστε επίσης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν δεν επιθυμεί πλέον να συμμετάσχει στη σειρά «Drive To Survive», καθώς οι παρατηρητές πιστεύουν ότι η πτυχή της «ψυχαγωγίας» της σειράς υπερισχύει της πραγματικότητας.

Χρειάστηκε η κριτική από τον Φερστάπεν για να ωθήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, να κλείσει ραντεβού με τους παραγωγούς της σειράς του Netflix.

Ο Ολλανδός αποφάσισε να μποϊκοτάρει τη νέα σεζόν, καθώς όπως εξήγησε, «οργάνωσαν μερικές αντιπαλότητες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν».

Ο Εστεμπάν Οκόν, από την πλευρά του, δήλωσε στο RMC πως «είναι μια αμερικανική εκπομπή. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι πάντα πραγματικότητα». Εκείνος το δέχεται, ο Μαξ Φερστάπεν όχι, αλλά αυτό δημιουργεί πρόβλημα για τον Στέφανο Ντομενικάλι: «Ένας οδηγός που δεν θέλει να συμμετάσχει επειδή δεν αισθάνεται ότι εκπροσωπείται με τον σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καλό».

«Πρέπει να μιλήσουμε με το Netflix γιατί η σειρά δεν πρέπει πάνω από όλα να συγκαλύπτει την πραγματικότητα, διαφορετικά δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον. Πρέπει επίσης να το συζητήσουμε με τους πιλότους για να διασφαλίσουμε ότι το σχέδιο θα συνεχίσει να είναι ελκυστικό, αλλά χωρίς να αλλοιώνει την αίσθηση του αθλητισμού που βιώνουμε καθημερινά», δήλωσε ο CEO της F1 στο Motorsport.com.

Ο Ντομενικάλι δεν αρνήθηκε ότι «για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός νέου κοινού, χρησιμοποιήθηκε ένας τόνος που από ορισμένες απόψεις είχε σκοπό να δραματοποιήσει την ιστορία». Τα αποτελέσματα της σειράς πάντως ήταν πολύ θετικά, όπως αποδεικνύεται από το κοινό που αυξήθηκε κατά 4% σε σύγκριση με τη σεζόν του 2020.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα