back to top
24.6 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

24.6 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Τη Δευτέρα στη Μητρόπολη η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Διαβάστε επίσης

Η εξόδιος ακολουθία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το προσωπικό του γραφείο.

Ο χρόνος της ακολουθίας, της ταφής, καθώς και η παραμονή της σορού στην Εκκλησία θα προσδιοριστεί σε μεταγενέστερο χρόνο, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η εξόδιος ακολουθία του Βασιλέως Κωνσταντίνου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Τατοΐου. Ο χρόνος της ακολουθίας, της ταφής καθώς και η παραμονή της σορού στην Εκκλησία θα προσδιοριστεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Προσωπικό Γραφείο Βασιλέως Κωνσταντίνου, Πρώην Βασιλέως των Ελλήνων».

Νωρίτερα, να τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, από τον Αρχιεπίσκοπο και όσους μητροπολίτες το επιθυμούν, ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο και τον κ. Ιερώνυμο, η οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι όπως αποφασίστηκε, έπειτα από τη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου για τα διαδικαστικά, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, θα κηδευτεί ως ιδιώτης και θα ταφεί κοντά στους προγόνους του στο Τατόι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα