back to top
25.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

25.7 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Στη ΜΕΘ ο 8χρονος, σήμερα οι κηδείες των γονέων

Διαβάστε επίσης

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας αναμένεται  να πραγματοποιηθούν  σήμερα στην Χαλκιδική, σε διαφορετικούς τόπους, οι κηδείες του 36χρονου γυναικοκτόνου  και της συζύγου του την οποία σκότωσε εμπρός στα μάτια του 8χρονου γιου του  και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δράστης σκότωσε εμπρός στο 8χρονο γιο του την 39χρονη σύζυγό του και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του. Ο μικρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αφού βίωσε την πρωτοφανή τραγωδία ως αυτόπτης μάρτυρας και τραυματίσθηκε στο χέρι από τα σκάγια της κυνηγετικής καραμπίνας με την οποία ο πατέρας του σκότωσε την μητέρα του μέσα στο παιδικό δωμάτιο.

Η κηδεία του γυναικοκτόνου και αυτόχειρα θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα στο χωριό του, στη Στρατονίκη, ενώ την ίδια ώρα στην Ιερισσό συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετούν την  39χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 36χρονος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του κατά την διάρκεια του καβγά με τέσσερις βολές της κυνηγετικής καραμπίνας ενώ από τα σκάγια τραυματίστηκε ο 8χρονος στο χέρι. Στη συνέχεια ο 36χρονος πήγε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και αυτοκτόνησε. Το παιδί  τραυματισμένο, για αρκετές ώρες περπατούσε σε κατάσταση σοκ μέσα στο σπίτι, με τους δυο γονείς του νεκρούς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 12χρονη κόρη τους που είχε διανυκτερεύσει στη γιαγιά της στις 11 το επόμενο πρωί πήγε στο σπίτι και αντίκρισε νεκρούς την 39χρονη και τον 36χρονο και αμέσως ειδοποίησαν  την ΕΛ.ΑΣ.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα