back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Πρόσθετα μέτρα και παρεμβάσεις για την ελάφρυνση των νοικοκυριών από το κύμα ανατιμήσεων που πλήττει την παγκόσμια οικονομία, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος σε δόσεις και τον διπλασιασμό του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Νωρίτερα θα καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης. Εξετάζεται η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης πριν το 2023, αλλά και η περαιτέρω μείωση της προκαταβολής φόρου.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης των μέτρων στήριξης και το 2022 άφησε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε επίκαιρη ερώτηση για την πανδημία, αναμένεται να απαντήσει στις 10 αύριο το πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Από τις εννέα το πρωί αύριο, Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test σε 164 σημεία σε όλη την επικράτεια. Αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.athina984.gr.

1712 νέα κρούσματα κορωνοϊου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Από αυτά 332 στην Αττική και 265 στη Θεσσαλονίκη. 27 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. 314 ασθενείς covid – στην συντριπτική πλειοψηφία τους ανεμβολίαστοι – νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Εντός του Νοεμβρίου θα δοθεί προκαταβολή 14.000ων ευρώ στους σεισμόπληκτους ιδιοκτήτες των οποίων οι ιδιοκτησίες χαρακτηρίστηκαν «κόκκινες» και θα κατεδαφιστούν είπε από το Δαμάσι Τυρνάβου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Πολυεπίπεδη διπλωματική κινητικότητα της Αθήνας. Αύριο ο Νίκος Δένδιας συμμετέχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ θα παρακαθήσει σε πρωινό γεύμα εργασίας με την Λίβυα ομόλογό του, Νάιλα Αλ Μανγκούς. Την Τρίτη, συγκαλείται στην Αθήνα η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου. Την Πέμπτη, ο Υπουργός Εξωτερικών θα λάβει μέρος στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη.

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται οι δύο θεατές -ένας από αυτούς μόλις 16 ετών – που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα MotoCross στα Γιαννιτσά, όταν ο ανήλικος αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Ο αγώνας διακόπηκε. Σύμφωνα πληροφορίες από τον τοπικό τύπο, συνελήφθησαν οαναβάτης της μοτοσικλέτας, καθώς και ο 60χρονος υπεύθυνος ης διοργάνωσης.

Εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους οι δύο Βρετανοί τουρίστες που είχαν ζητήσει βοήθεια μέσω του 112, όταν έχασαν τον προσανατολισμό τους, στα ορεινά μονοπάτια πάνω από τα Καμένα Βούρλα.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν τρεις νεαροί φοιτητές από το Θιβέτ και το Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι επιχείρησαν να αναρτήσουν μεγάλων διαστάσεων πανό, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με συνθήματα κατά των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Τζακ ποτ σημειώθηκε στη σημερινή κλήρωση του τζόκερ με αριθμούς:9,13, 34, 35, 37 και τζόκερ το 17.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τα σημερινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

ΠΑΟΚ-Βόλος: 4 – 4 Παναιτωλικός-ΟΦΗ: 1 – 2.

ΑΕΚ – Ατρόμητος: 3-0 και ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός: 1-2

Και ο καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο στην Αττική, Πρόσκαιρες, τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 17,7 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα