back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταιγιστική η ΑΕΚ, στην πρώτη του Γιαννίκη, 3-0 τον Ατρόμητο

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε, εύκολα 3-0 Ατρομήτου με 3-0 στο ΟΑΚΑ στο παρθενικό ματς του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της.

Ούτε η διακοπή λόγω Εθνικών, ούτε η αλλαγή τεχνικού επηρέασε την ΑΕΚ που όπως και στο προηγούμενο της ματς πέτυχε τρία γκολ.

Τότε «θύμα» της ήταν ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο (3-1), ενώ την Κυριακή (17/10) ο, ουραγός και δίχως νίκη, Ατρόμητος, στο ΟΑΚΑ, με 3-0. Οι «κιτρινόμαυροι», του Γιαννίκη πια, βασιζόμενοι στη διαφορά ποιότητας έφτασαν σε μια εύκολη σχετικά νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες του Παράσχου, που δεν είχαν Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καρτάλη στη διάθεση τους.

Ο 41χρονος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στο ντεμπούτο του να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα οι Ρότα και Μήτογλου (MVP), ενώ επανέφερε τον Γέβτιτς στο αρχικό σχήμα αφήνονατας στον πάγκο Τζαβέλλα, Μισελέν, Μάνταλο, Άμραμπατ.

Παρά τη διάθεση για πίεση ψηλά η ΑΕΚ δεν απειλούσε και προηγήθηκε στο 24′ μετά από ατομική προσπάθεια του Γκαρσία που γύρισε στον …ξεχασμένο Αραούχο που άνοιξε το σκορ.

Αντίδραση ουσιαστική δεν υπήρξε από τους φιλοξενούμενους που κατέρρευσαν στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 78′ ο Τσούμπερ εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για το 2-0, αλλά έγιναν… πολλά μέχρι να γραφτεί στον φωτεινό πίνακα.

Καταρχάς η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση και επέμβαση του VAR (σε πασιφανή ανατροπή του Άμραμπατ από τον Γκαλβάο).

Το χτύπημα του Τσούμπερ απέκρουσε ο Πίριτς αλλά πήρε το ριμπάουντ ο Βράνιες στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Γκολ δεν μέτρησε ωστόσο αφού δύο παίκτες της ΑΕΚ είχαν μπει στην περιοχή πριν την εκτέλεση του Τσούμπερ. Ο οποίος τη δεύτερη φορά που βρέθηκε στην άσπρη βούλα δεν λάθεψε…

Το γκολ που στέρησε στον Βράνιες η τεχνολογία ο Σερβοβόσνιος το πέτυχε δύο λεπτά μετά με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μάνταλου.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-0

Ο.Α.Κ.Α («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερς: 24’ Αραούχο, 78’ πεν. Τσούμπερ, 80’ Βράνιες

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Βράνιες – Σιμάνσκι – Γκαλβάο

Κόκκινες κάρτες: –

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι- Σιμάνσκι (68’ Λε Ταλέκ), Σιμόες (84’ Σάκχοφ) – Γκαρσία (67’ Άμραμπατ), Τσούμπερ, Γέβτιτς (35’ λ.τρ. Μάνταλος) – Αραούχο (84’ Ανσαριφάρντ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς – Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο, – Βασιλαντωνόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς – Μουνίθ (70’ Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (84′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (69’ Μπεντινέλι).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα