back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μόνο εμβολιασμένοι στο Australian Open-Στον… αέρα οι συμμετοχές Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Το Αυστραλιανό Όπεν είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά της σεζόν στο τένις. Αυτή τη φορά όμως έχει προκύψει ένα τεράστιο ζήτημα όσον αφορά τις συμμετοχές στο τουρνουά, καθώς έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν από την κυβέρνηση της Μελβούρνης.

Οι Αυστραλοί με αυτό τον τρόπο στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία παραχώρηση για τους ανεμβολίαστους αθλητές. Τενίστες όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ και φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τα τωρινά δεδομένα είναι αδύνατον να αγωνιστούν στο Αυστραλιανό γκραν σλαμ, πολύ απλά γιατί δεν το επιτρέπουν οι Αυστραλοί και ο μόνος τρόπος είναι να εμβολιαστούν.

Την απόφαση αυτή επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρέντιαν, ο οποίος μίλησε για το πλάνο των Αυστραλών με τους ανεμβολίαστους αθλητές και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο Australian Open.

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε συνεντευξη στο Prva TV στη Σερβία και δήλωσε ότι ο γιος του είναι πολύ πιθανό ν’ αγωνιστεί στο Australian Open υπό καθεστώς εκβιασμών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Nόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει ανακοινώσει εάν είναι εμβολιασμένος και όλοι περιμένουν να δουν τι θα πράξει εν όψει του τουρνουά. Κάτι ανάλογο λοιπόν ισχύει και με τον Τσιτσιπά, ο οποίος είναι στην ίδια θέση και παρότι κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στη δράση, μετά την επέμβαση που έκανε, είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να αγωνιστεί λόγω του γεγονότος ότι είναι ανεμβολίαστος.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες 2 εβδομάδες, όπου και θα ανακοινωθούν οι επίσημες λίστες, ενώ η πρώτη πτήση τσάρτερ αναμένεται στην Αυστραλία στις 28 Δεκεμβρίου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα