back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σερβία-Βραζιλία:Παιχνίδι…τελικός για την πρόκριση στους «16»

Διαβάστε επίσης

Το μεγάλο ντέρμπι της αποψινής βραδιάς είναι σίγουρα το παιχνίδι της Σερβίας με την Βραζιλία στις 21:00-ΕΡΤ1 στη Μόσχα. Φαβορί υπάρχει; Σίγουρα όλοι θα πουν Βραζιλία. Ποιος όμως μπορεί να βγάλει από την εξίσωση τους πεισματάρηδες Σέρβους; Η απάντηση στο χορτάρι.

Τρίτη αγωνιστική λοιπόν στον 5ο όμιλο με δύο ομάδες με υψηλή τεχνική κατάρτιση και επιμονή, να μονομαχούν για ένα εισιτήριο ή για δύο, υπό συνθήκες, για τους «16» του Παγκόσμίου Κυπέλλου.

Για τους Σέρβους η τοποθέτηση του Μίτροβιτς δείχνει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του. «Γιατί να μην μπορούμε να νικήσουμε την Βραζιλία;» απάντησε στους δημοσιογράφους της χώρας του.

Το έργο τους βέβαια θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στους Βραζιλιάνους και το γνωρίζουν. Θα τα παίξουν όμως όλα για όλα για να μην αποχαιρετήσουν τα γήπεδα της Ρωσίας.

Τα σενάρια

Η Σερβία χρειάζεται νίκη ή ακόμα και ισοπαλία, εφόσον όμως στο άλλο ματς η Κόστα Ρίκα πάρει το τρίποντο από την Ελβετία.

Η Βραζιλία προκρίνεται σίγουρ με νίκη ή ισοπαλία, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνεται στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου. Αν όμως χάσει, για να μην αποκλειστεί, θα χρειάζεται νίκη της Κόστα Ρίκας επί της Ελβετίας.

Η αγωνιστική κατάσταση των ομάδων

Για τη Βραζιλία, οι Ντανίλο και Ντούγκλας Κόστα είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν, με να σχεδιάζει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο την ίδια 11άδα με το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

Στη Σερβία δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα με έξι παίκτες να είναι στο όριο των καρτών. Όμως εδώ παίζεται μία πρόκριση σε Μουντιάλ και ο Κρστάιτς δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει κανέναν εκτός μάχης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα