back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Όποτε και αν γίνουν εκλογές και με όσες κάλπες η κοινωνία θα σας τιμωρήσει

Διαβάστε επίσης

«Δίδυμο της ντροπής» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπολύοντας εφ’ όλης της ύλης σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, κατά τη συνεδρίαση του «Κλεισθένης 1», προσθέτοντας ότι, όποτε και αν γίνουν εκλογές και με όσες κάλπες η κοινωνία θα τους τιμωρήσει.

«Τσίπρας και Καμμένος παριστάνουν ότι τάχα διαφωνούν στο Σκοπιανό, την ίδια στιγμή που δένονται ακόμη πιο σφιχτά στις καρέκλες τους. Στις Βρυξέλλες οι ΑΝΕΛ συναινούν στην πράξη που καταγγέλλουν», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε λόγο για «θλιβερό θέαμα δύο ανδρών που για την προσωπική τους διάσωση στριμώχνονται στην έξοδο κινδύνου».

Για την τροπολογία που αφορά στον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε λόγο για μεθοδεύσεις που υπονομεύουν τους θεσμούς, ενώ σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση για την κατάτμηση της Β’ Αθηνών και της Περιφέρειας Αττικής επανέλαβε την πρόθεση του κόμματος του να την υπερψηφίσει, αποδίδοντας την άρνηση της κυβέρνησης να ψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού στο φόβο της ετυμηγορίας των νέων, «που η κυβέρνηση κορόιδεψε και έδιωξε από τη χώρα».

Διεμήνυσε, επίσης, στους Έλληνες του εξωτερικού «ελάτε να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές και θα είναι η τελευταία φορά που θα ταξιδέψετε για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β’ Αθήνα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λέγοντας ότι η ΝΔ δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην περιοχή αυτή και πως οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν φοβούνται με κυκλοφορήσουν εκεί.

Σε ερώτηση εάν υπήρξαν αντιδράσεις βουλευτών για την κατάτμηση ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «όχι διότι σε κάθε περίπτωση ακόμα κι αν δεν ίσχυε από αυτές τις εκλογές θα ίσχυσε από τις επόμενες».

«Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να επανενώσω την Β’ περιφέρεια της Αθήνας. Να την σπάσω σε περισσότερα κομμάτια μπορεί, να την επανενώσω ποτέ», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε ότι «μας συμφέρουν οι μικρότερες περιφέρειες».

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα