back to top
18.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για τους ομίλους του Europa League ο ΟΣΦΠ

Διαβάστε επίσης

Ένα βήμα από τους ομίλους του Europa League είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος στις 21.45 αντιμετωπίζει στην Αγγλία την Μπέρνλι στη ρεβάνς του 3-1 στο Φάληρο.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται με το ένα πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη νίκη με 3-1 στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της διοργάνωσης στο Στάδιο Καραϊσκάκης, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να υποτιμήσουν την αγγλική ομάδα.

Η αποψινή βραδιά θα είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό αν συνοδευτεί με πρόκριση, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες θα προκρίνονται επί αγγλικής ομάδας σε νοκ άουτ αγώνες.

Τα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα με το οποίο είχε παρατάξει την ομάδα στον πρώτο αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια θα παίξουν ο Χριστοδουλόπουλος με τον Ποντένσε, ο Φορτούνης ως «δεκάρι» και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Μεριά, Σισέ, Τοροσίδης, Νάτχο, Γκιγέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Ανσαριφάρντ και Χασάν.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα