back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καλεί τον Λουτσέσκου

Διαβάστε επίσης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να κληθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ,για τις δηλώσεις για τις αποφάσεις που έλαβαν οι αθλητικές Αρχές πέρυσι για το πρωτάθλημα, τις οποίες παρομοίασε με τις τακτικές της χιτλερικής Γερμανίας.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να βρεθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με την Live Sport, προκειμένου να απολογηθεί για τις πρόσφατες δηλώσεις σε ρουμάνικο ΜΜΕ, όπου παρπμοίασε τις αποφάσεις που έλαβαν οι αθλητικές δικαστικές Αρχές πέρυσι για το πρωτάθλημα με τις τακτικές της χιτλερικής Γερμανίας.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κλήση του δεν χρειάζεται να γίνει μέσω άσκησης δίωξης από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, καθώς στους κανονισμούς υπάρχει άρθρο για δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιριστών Αρχών και Οργάνων.

Η ποινή που προβλέπεται σε περίπτωση που τιμωρηθεί, είναι πρόστιμο από 20.000 ευρώ έως και 40.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να του επιβληθεί τιμωρία απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον τρεις μήνες, που μπορεί να φτάσει και τους έξι για τις επιβαρυντικές περιπτώσεις.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στο “Fanatik.ro”

“Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση. Να χάνεις δυο παιχνίδια, το ένα πίσω από το άλλο, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Στο ένα ματς, δεν κάναμε τίποτα και στο άλλο σκοράραμε ένα κανονικό γκολ, το οποίο μέτρησε αρχικά για 4-5 λεπτά και στη συνέχεια πήραν πίσω την απόφαση τους και ακύρωσαν το τέρμα.

Στα αποδυτήρια ο ρέφερι διαπίστωσε το λάθος του. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Για εμάς παραμένει αυτή η πικρία για όλα όσα έγιναν… Στην Ελλάδα αρκετοί αντίπαλοι μου επιτίθενται επειδή λέω την αλήθεια. Είναι πολύ απλό. Το λέω φυσικά, είναι ένα γεγονός”, οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στο “Fanatik.ro” που θα τον κάτσουν στο… σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα