back to top
17.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Έχει ντέρμπι απόψε- ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ στο Φάληρο

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας διεξάγεται απόψε στο Φάληρο όπου στις 20.30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στο +5 από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Αυτή είναι μια δύσκολη εβδομάδα για τους “ερυθρόλευκους” καθώς μετά τον ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για να παίξουν με τη Μίλαν και την άλλη εβδομάδα αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Επιστρέφουν οι βασικοί

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης (αν και φανέλα βασικού διεκδικεί ο Γκιγέρμε), με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Ποντένσε στα πλάγια. Ως επιτελικός χαφ θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Τοροσίδης, Σισέ, Νάτχο, Φετφατζίδης, Τουρέ, Χασάν και Μάνος. Εκτός έμειναν οι Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Ανδρούτσος και Πάρντο.

Το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνισικής της Σούπερ Λίγκας ανοίγει στις 16.00 με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης -Πανιώνιος, στις 18.15 παίζουν Λεβαδειακός – Ατρόμητος Αθηνών και στις 19.00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης. Η μέρα κλείνει στις 20.30 με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα