back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΟΑΣΑ: Μείωση της εισιτηριοδιαφυγής 16%

Διαβάστε επίσης

Μείωση της εισιτηριοδιαφυγής που φτάνει το 16% καταγράφουν τα στοιχεία του ΟΑΣΑ μετά από το κλείσιμο των θυρών στους σταθμούς του μετρό και την εφαρμογή του μέτρου της επιβίβασης απο την μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλευ.

“Η αύξηση εσόδων μετά τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αγγίζει το 11% συνολικά” επεσήμανε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη έργου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου κα Μαρία Μαυρουδή στον “Αθήνα 9.84” και την εκπομπή BREAKFAST.

“Μετά την εφαρμογή του συνολικού κλεισίματος των πυλών , στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, βλέπουμε μία σημαντική βελτίωση στα έσοδα του συστήματος. Από το Μάιο και μετά έχουμε συνεχείς αυξήσεις και τώρα φτάσαμε τον Αύγουστο , με αύξηση ύψους 11% σε σχέση με πέρσι.  Τον Σεπτέμβριο, επίσης, αναμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης μετά την εφαρμογή του μέτρου της επιβίβασης από την μπροστινή θύρα στα οχήματα έχουμε μείωση στην εισιτηριοδιαφυγή 15 με 16%”.

Υπογράμμισε επίσης τα προνόμια που συνδέονται με την  προσωποποιημένη κάρτα και τον τρόπο ανανέωσης της ενώ ανέφερε ότι θα αυξηθούν τα σημεία έκδοσης των καρτών.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα