back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ημέρα καριέρας από την αεροπορική εταιρεία Emirates

Διαβάστε επίσης

Ξαφνικά, το πρωί της Παρασκευής, ένα από τα πρώτα κάθετα δρομάκια της Φιλελλήνων γέμισε εντυπωσιακές γυναικείες και αντρικές παρουσίες, φορώντας ομοιόμορφα -καθ’ υπόδειξη της εταιρείας Emirates- ρούχα, και αναμένοντας στην ουρά για μια θέση στον… ήλιο!

Σιγά σιγά άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος έξω από γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και οι περαστικοί νόμιζαν ότι γυρίζεται κάποιο διαφημιστικό βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο να πλημμυρίζει το μέρος. Τι συνέβαινε;

Η αεροπορική εταιρεία Emirates έκανε την τακτική ημέρα καριέρας στην Αθήνα, με σκοπό να δει υποψηφίους από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να καλύψουν κάποιες από τις θέσεις πληρωμάτων καμπίνας.

Ο διαγωνισμός είναι διεθνής, ωστόσο, η Emirates φαίνεται ότι εμπιστεύεται τους Έλληνες και έρχεται κάθε δύο μήνες στην Ελλάδα προκειμένου να δει νέους και νέες υποψήφιους/ες για τις θέσεις που έχει προκηρύξει.

Να σημειωθεί ότι, στο πλήρωμα καμπίνας προσφέρεται ένα εύρος ολοκληρωμένων παροχών, όπως αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ, δωρεάν μεταφορά από / προς την εργασία, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ.

Τα ελκυστικά οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών, τόσο για εκείνους όσο και για τις οικογένειες και τους φίλους τους, αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα για πολλά από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates, καθώς το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε ολόκληρο το δίκτυο των έξι ηπείρων στις οποίες πετά η αεροπορική εταιρεία, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Στον προθάλαμο της συνέντευξης συναντήσαμε πολλά άτομα τα οποία ζούσαν το δικό τους όνειρο, ελπίζοντας ότι θα είναι εκείνοι που θα πάρουν το «μαγικό χαρτάκι» της πρόσληψης.

«Για μένα είναι όνειρο ζωής να δουλέψω σε αυτή την εταιρεία κολοσσό. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό κομμάτι όσο το να εκπληρωθεί το όνειρο μου να πετάξω με την συγκεκριμένη εταιρεία και να κάνω πολλά ταξίδια στο εξωτερικό», δήλωσε μια 21 ετών κοπέλα στον Αθήνα 9.84, η οποία, μάλιστα, ανέφερε πως πέρυσι εργαζόταν σε άλλη αεροπορική εταιρεία.

Λίγο πιο δίπλα μια 22 χρονη, με έκδηλη την αγωνία αποτυπωμένη στο πρόσωπο της, τόνισε ότι έπαιξαν αφενός σημαντικό ρόλο οι οικονομικές απολαβές που προσφέρει η εταιρεία αλλά ο σημαντικότερος παράγοντας για να προσέλθει στην συνέντευξη αποτέλεσε το ισχυρό όνομα που διαθέτει διεθνως η εταιρεία στον αεροπορικό κλάδο.

Στο ίδιο μοτίβο και οι δηλώσεις μιας 23 χρονης από την Θεσσαλονίκη που επισήμανε ότι βασικές προϋποθέσεις για εκεινη αποτελούν τα ταξίδια, η δράση και το καλό κλίμα σε μια εργασία, κάτι που διαθέτει η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

[su_slider source=”media: 33063,33065,33062,33061,33060,33059,33058″ width=”700″ height=”420″ title=”no”]

Κώστας Κορέλης
Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα