back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία “αιωνίων”- Σοκ με τον τραυματισμό του Διούδη

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των “αιωνίων” στο Στάδιο Καραϊσκάκης για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Το γεγονός που στιγμάτισε τον αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα των “πρασίνων” Σωκράτη Διούδη στο 48ο λεπτό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός πέτυχε δυο γκολ που σωστά ακυρώθηκαν ενώ ζήτησε και δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν από τον Ελβετό διαιτητή.

Ο Παναθηναϊκός μετά την άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό του Διούδη , άνοιξε το σκορ με το πανέμορφο γκολ του Κάτσε στο 61ο λεπτό και θα μπορούσε να φύγει νικητής αν δεν ισοφάριζε στο 95΄ο Σισέ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,Πέδρο Μαρτίνς, είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Θα ήθελα να μιλήσω όταν θα είμαι ψύχραιμος. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και τις ευκαιρίες στο ματς. Θα έπρεπε να έχουμε προηγηθεί αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα μεγάλο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε αλλά δεν κατορθώσαμε να επανέλθουμε στην απόδοση που είχαμε πριν. Δεν έχω τίποτα να καταλογίσω στην ομάδα. Πάντα ζω το παιχνίδι με ένταση. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου αλλά θέλω να δω ποιο ήρεμα κάποια πράγματα και μετά να τα μοιραστώ με τον κόσμο”.

Οι συνθέσεις :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (63′ Μάνος), Γκιλιέρμε, Νάτχο (77′ Καμαρά), Φορτούνης, Ποντένσε, Χάσαν (46′ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53′ Κότσαρης), Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (73′ Πούγγουρας), Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (70′ Μουνιέ), Μακέντα.

Το live του αγώνα:

Διαιτητής του αγώνα ο 35χρονος  Ελβετός, Άντριεν Γιάκοτετ, με βοηθούς του τους επίσης συμπατριώτες του, Γιαν Κόεμπελ και Βίταλ Γιόμπιν.

H αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Φορτούνης, Ποντένσε, Χάσαν.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγω των δεκάδων καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Το ματς ξεκίνησε με 9 λεπτά καθυστέρηση.

5ο λεπτό Ο Νάτχο πάσαρε κάθετα στον Ποντένσε, εκείνος πλάσαρε τον Διούδη και σκόραρε, αλλά σωστά δεν μέτρησε το γκολ, διότι ήταν εκτεθειμένος.

23ο λεπτό Ωραία μπαλιά του Μπουζούκη για τον Ινσούα στα αριστερά, εκείνος σέντραρε, αλλά ο Σα μπλόκαρε.

38ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης συνεργάστηκε άψογα με τον Ποντένσε, ο Πορτογάλος βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, προσπάθησε να του σκάψει τη μπάλα, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απέκρουσε. Δίπλα του περίμενε και ο Χασάν.

Ημίχρονο : Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 

48ο λεπτό Ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για επιθετικό φάουλ στον Διούδη. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού χτύπησε πολύ άσχημα πάνω στον Νάτχο. Όλο το γήπεδο χειροκροτούσε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

50ο λεπτό Υπάρχει μεγάλη αγωνία για τον Διούδη και ξανά το γήπεδο τον χειροκροτεί. Φεύγει με το φορείο ο Διούδης, ενώ μαζί του είναι και ο γιατρός του Ολυμπιακού.

53ο λεπτό Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Διούδης, στη θέση του ο Κότσαρης, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση γύρισε και η γλώσσα του Διούδη, αλλά με την γρήγορη ανταπόκριση από τα δυο ιατρικά τιμ, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και είναι πλέον καλά!

61ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό : Τρομερή ενέργεια από τον Κάτσε, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μπουχαλάκη, έπιασε τον δεξί κεραυνό και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σα, ο οποίος εκτινάχθηκε, ακούμπησε τη μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του.

63ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Σα πρόλαβε τον Μακέντα, η μπάλα έφτασε στον Ινσούα, αλλά το αριστερό του σουτ κατέληξε ψηλά άουτ.

83ο λεπτό Εντυπωσιακή επέμβαση του Κότσαρη σε εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου, διώχνοντας σε κόρνερ.

84ο λεπτό Ο Ολυμπιακός ζητά πέναλτι για χέρι του Μακέντα μέσα στην περιοχή και μετά του Χατζηγιοβάνη  έπειτα από εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Ελβετός διαιτητής δεν δίνει κάτι.

86ο λεπτό Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Ομάρ έξω από την περιοχή, στο δεξί δοκάρι η μπάλα, αφού βρήκε και το πόδι του Σισέ. Στην επαναφορά, ο Κολοβέτσιος πρόλαβε τον Καμαρά και έδιωξε σε κόρνερ.

95ο λεπτό Γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Καμαρά έκανε το γέμισμα στα δεξιά για το κεφάλι του Ομάρ, εκείνος τη γύρισε και ο Σισέ με προβολή έκανε το 1-1.

Τελικό σκορ: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1 

Φίλος του Ολυμπιακού κατέρρευσε στην εξέδρα των επισήμων και ο γιατρός του Ολυμπιακού βρέθηκε εκεί για να του κάνει μαλάξεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα