back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νύχτα τρόμου για τους ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ μετά την εισβολή ληστών

Διαβάστε επίσης

Νύχτα τρόμου για τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης. Κλέφτες μπήκαν στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης στα Γραφεία της Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο και κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού αφαιρώντας τρεις υπολογιστές, ενώ εισέβαλαν και στην Α’ Παθολογική Κλινική και πήραν κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των ασθενών.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ οι κλέφτες μετά την κλοπή στα γραφεία της Διοίκησης, «πήγαν και στον επάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και έκλεψαν κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Ειδοποιήθηκε η εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Δεν υπήρχε κανένας φύλακας στο κτίριο».

Επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι καθημερινή η παρουσία σκύλων μέσα στους διαδρόμους των κλινικών που είναι οι θάλαμοι νοσηλείας των ασθενών, καθώς δεν υπάρχει κανενας φύλακας στο κτίριο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα