back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τέσσερα εισιτήρια για τους «16» αναζητούν κάτοχο

Διαβάστε επίσης

Άλλο ένα «εισιτήριο» βρήκε τον κάτοχο του για την φάση των «16» του Champions League. Η Ντόρτμουντ παρότι δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπριζ στην έδρα της, το 0-0 της έδωσε την πρόκριση για τους νοκ άουτ αγώνες της διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, 12 ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Αγιαξ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο, Σάλκε και Ντόρτμουντ θα βρίσκονται στην κλήρωση για τη φάση των “16”, ενώ την τελευταία αγωνιστική  θα κριθούν οι άλλες 4 θέσεις.

Μεγάλη μάχη γίνεται σε 2ο και 3ο όμιλο, όπου τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία…ζαριά. Η Τότεναμ μπήκε για τα καλά στο… κόλπο μετά το 1-0 επί της Ίντερ στο «Γουέμπλεϊ», ενώ στο 3ο γκρουπ τρεις ομάδες διεκδικούν τα δύο «εισιτήρια», με την Νάπολι να έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ. Τα πάντα, όμως, θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ», όπου η Λίβερπουλ θέλει νίκη με ένα γκολ διαφορά για να αφήσει εκτός τους Ιταλούς, ενώ η Παρί με επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα θα προκριθεί άσχετα με το τι θα γίνει στην Αγγλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα