back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η UEFA αποφασίζει για τη χρήση του VAR στο Champions League

Διαβάστε επίσης

Η UEFA αποφασίζει σήμερα για το αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League τη φετινή περίοδο.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι έτοιμη να ανάψει το “πράσινο φως” για τη χρήση του VΑR στο Champions League από τη φετινή χρονιά, στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Η UEFA, αναμένεται σήμερα στο Δουβλίνο να καθορίσει τις σχετικές λεπτομέρειες για τη χρήση του.

«Αρχίσαμε να κάνουμε την προετοιμασία, η ομάδα του Ρομπέρτο Ροσέτι (ο επικεφαλής της UEFA στους διαιτητές) είναι πολύ καλή. Υπάρχουν δύο απόψεις που πρέπει να αξιολογηθούν: αυτή των διαιτητών και η τεχνολογική πλευρά. Περιμένω μια αξιολόγηση και στη συνέχεια θα δούμε πότε μπορεί να εισαχθεί. Το αργότερο όμως, την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της χρήσης του Var από φέτος.

Σήμερα λοιπόν στο Δουβλίνο θα παρθεί η οριστική απόφαση. Εάν δοθεί η έγκριση, το Champion League θα ακολουθήσει τη Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην εισαγωγή του Var, ενώ η Premier League θα το χρησιμοποιήσει μόνο από την επόμενη περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα