back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Γιορτή δρόμου στην οδό Χέυδεν

Διαβάστε επίσης

Μουσικές, χορό, street painting, εικαστικές παρεμβάσεις, βιβλία, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις θα απολαύσουν οι Αθηναίοι, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στην οδό Χέυδεν κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Με σύνθημα «Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη ζωή. Ρίχνουμε φως στη σκοτεινή πλευρά της πόλης», το ΚΕΘΕΑ Στροφή σε συνεργασία με κατοίκους της περιοχής και την ΕΡΤ, διοργανώνουν γιορτή δρόμου στην οδό Χέυδεν (από την Πατησίων ως την Μαυρομματαίων) την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 από τις 5.00 το απόγευμα.

«Να ξαναζωγραφίσουμε μαζί μια γειτονιά Ανοιχτή, Ζωντανή και Δημιουργική»

«Η ιδέα της γιορτής προέκυψε μετά από πρόταση κατοίκων της περιοχής η κοινότητα «Γειτονιά κατοίκων Πεδίου του Αρεως», λεει στον Αθήνα 9.84 η υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ Στροφή Κυρατσώ Σκοδρογιάννη. «Άνθρωποι που έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις και τις συνέπειες της χρήσης ουσιών στη γειτονιά τους. Ουσιαστικά αυτό που σκέφτηκαν ήταν να δώσουμε φως και ζωντάνια στη γειτονιά, να κάνουμε κάτι δημιουργικό. Έτσι διοργανώσαμε την γιορτή με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων. Πρόκειται για μία συμμαχία κατοίκων, καταστηματαρχών, της ΕΡΤ και των θεραπευτικών προγραμμάτων. Στην εκδήλωση, επίσης, συμμετέχουν το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ κα το ΚΕΘΕΑ MOSAIC. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς».

Καλλιτέχνες

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Χορωδία και η Ορχήστρα της ΕΡΤ, η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, o Βασίλης Λέκκας, o Μάριος Στρόφαλης, o Bασίλης Μπαμπούνης, 4 on the floor, Rhythm Blast, Κάτω Από Το Δέντρο, Subsample, η Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ με τη Γιώτα Νέγκα και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο.

 

Street Painting : Onebran, Gospel, Mambo

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με την ένθερμη υποστήριξη των : Ηχητική Κάλυψη Greek Production, Sui Generis Music, Gabriel Drums, View Master Films, DiGi 8, Εκδόσεις Καστανιώτη, Νίκος Καλτσάς, AB DesignServed, Golden Catering, Green Park.

 

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα