back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Να κλείσει τη χρονιά με νίκη στην Euroleague

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τουρκία για την αποψινή αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, με στόχο να πάρει τη νίκη και να κλείσει τη χρονιά στην πρώτη τετράδα της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να πάρουν έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Νταρουσάφακ που μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη στην έδρα της. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει επισημάνει τα παραπάνω στους παίκτες του, αφού γνωρίζει καλά την σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού από τη θητεία του στον πάγκο της.

Όπως τους τόνισε, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και για να φτάσουν στη νίκη θα πρέπει να επικρατήσουν στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς η Νταρουσάφακα έχει την κορυφαία επίδοση στη διοργάνωση. Επίσης θα πρέπει να χτυπήσουν στις αδυναμίες της στην άμυνα και στη δυσκολία της τουρκικής ομάδας να παράγει ασίστ. Μοναδικός απών για τους Πειραιώτες θα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Ρενόντ Γκέλερ (Βέλγιο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα