back to top
20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

20.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Η ιστορική ασίστ του Σπανούλη και η αποθέωση

Διαβάστε επίσης

Με μία ασίστ στον Γιώργο Μπόγρη ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία. Έφτασε τις 2.145 ασίστ και έγινε ο πρώτος πασέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεπερνώντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει στα 36 του χρόνια να σπάει τα ρεκόρ και είναι πλέον μία από τις εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ. Μία καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να συνεχίζει να οδηγεί τον Ολυμπιακό σε επιτυχίες.

Η αποθέωση από την ομάδα του

Ο Ντέιβιντ Μπλατ  σχολίασε ξεχωριστά το ιστορικό ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.«Είναι υπέροχο που συμμετείχαμε στο ρεκόρ του Βασίλη. Το χαρήκαμε και εμείς και ο Βασίλης. Είναι φοβερό να φτάνεις και να περνάς παίκτες σαν τον Γκάλη και τον Γιαννάκη είναι ιδιαίτερο».

Ως μέρος αυτής της ιστορίας, ο Γιώργος Μπόγρης αποθέωσε και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του αρχηγού του Ολυμπιακού.Ο σέντερ του Ολυμπιακού έγραψε στο instagram: «Τιμή-Ευλογία-Συγκίνηση, δεν ξέρω ποια από αυτές τις λέξεις αντικατοπτρίζει περισσότερο το να σε έχει κάποιος συμπαίκτη και πόσω μάλλον φίλο. Συνέχισε να σπας τα κοντέρ, συνέχισε να γράφεις ιστορία, συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο. Μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα».

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποθέωσε τον Kill Bill για το ρεκόρ που έκανε στις ασίστ και θυμήθηκε εκείνη που έμεινε στην ιστορία στην Κωνσταντινούπολη.«Να ‘σαι πάντα γερός και να συνεχίζεις να μας ταΐζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού.

Ο Άλεξ Τουπάν μέσα από τα social media αποθέωσε τον συμπαίκτη του και αρχηγό του στον Ολυμπιακό. «Συγχαρητήρια αδερφέ. Σεβασμός!», έγραψε ο Τουπάν στα social media.

Δείτε την ιστορική ασίστ του Βασίλη Σπανούλη:

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα