back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Παναχαϊκή κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε στην Πάτρα και γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Παναχαΐκή, την πρώτη του φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Αχαιοί σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν ψυχωμένοι, αλλά και «διαβασμένοι», με την ομάδα του Λουτσέσκου να εμφανίζεται νωχελική και άνευρη στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού.

Εξαργύρωσε δε την επιλογή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου, παρά το ότι τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία.

Πλέον, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, μπαίνουν σε… μπλεξίματα ενόψει της ρεβάνς στην «Τούμπα» στις 22 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στο Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετά από πέντε φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπο στον θεσμό.

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδρόπουλος): Καπούταγλης, Σταματόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος, Πλέγας, Ελευθεριάδης (66’ Καρατσανάκοφ), Αργυρόπουλος (61’ Κολ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (82’ Μωραίτης).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς (73’ Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Σάχοφ, Μαουρίσιο (81’ Ζαμπά), Λημνιός, Ουάρντα (66’ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Καρέλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα