back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπλόκα αγροτών – Κλειστός ο κόμβος της Νίκαιας

Διαβάστε επίσης

Κλειστή και στα δύο ρεύματα είναι η εθνική οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο κόμβο της Νίκαιας έξω από την Λάρισα από τα μπλόκα των αγροτών και η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται  από παρακαμπτήριους δρόμους.

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται και σε άλλα 12 σημεία της χώρας από τη Μακεδονία έως την Κρήτη.  Μεταξύ αυτών είναι στην Εγνατία οδό στον κόμβο της Κουλούρας, στην  διασταύρωση Λευκώνα πριν το τελωνείο Προμαχώνα , στην Αθηνών- Πατρών στο ύψος του Αιγίου, στον κόμβο Αγ.Γεωργίου έξω από τον Πύργο Ηλείας και στα Μεγάλα Χωράφια Ηρακλείου στην  Κρήτη.

Οι αγρότες διεκδικούν καλύτερες εγγυημένες τιμές για τα προιόντα τους και μείωση του κόστους παραγωγής. Παράλληλα με τα ζητούν αύξηση του ακατάσχετου έως 12.000 ευρω και 3.000 για τα παιδιά.

Σκοπός των αγροτών είναι να ξεπεράσουν τα είκοσι μπλόκα σε όλη την χώρα αλλά και κάθε μπλόκο ξεχωριστά να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική. Γι’ αυτόν τον λόγο οι επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής «όργωσαν» την χώρα ώστε να πείσουν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Γιώργος Σάτρας

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα