back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης ο Καραλής

Διαβάστε επίσης

Σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στο μίτινγκ κλειστού στο Μοντεβίλ που συμμετείχε έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης κάνοντας παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,75 μ. και έκλεισε θέση στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης και παράλληλα βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 το οποίο ήταν, 5,55.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,40 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στο 5,65 μ., επίδοση που του εξασφάλισε τη συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Στη συνέχεια ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 5,75 μ. κι έπειτα δοκίμασε στα 5,86 μέτρα, ύψος που θα έχει την ευκαιρία και πάλι στο μέλλον. Ο Καραλής πέτυχε την τρίτη επίδοση της καριέρας του, πίσω από το 5,80 μ. του Μπέρμιγχαμ και το 5,78 μ. της ίδιας χρονιάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το άλμα του Καραλή

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο @manolo έδειξε σήμερα να βρίσκει το δρόμο στα μεγάλα άλματα. Συγχαρητήρια στον αθλητή μας, που έπιασε το όριο για το @glasgow_2018 #roadtoglasgow #FlyManoloFly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr) στις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα