back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΝΔ κατά Ν. Βούτση για τις εξελίξεις στη Βουλή

Διαβάστε επίσης

Με το βλέμμα στραμμένο στην επικείμενες εξελίξεις σε σχέση με τον κανονισμό της Βουλής, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους στη διάρκεια της περιοδείας του το σαββατοκύριακο σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα θέτοντας στο επίκεντρο της κριτικής και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξετάζει το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας κατά του Προέδρου της Βουλής στον οποίο ο κ. Μητσοτάκης καταλόγισε το βράδυ της Κυριακής ότι «αντί να ασκεί με στοιχειώδη αξιοπιστία τα καθήκοντά του, κοιτάει με ποια κλωστή θα μπαλώσει τα ρετάλια με τα οποία είναι φτιαγμένη μία κυβέρνηση-κουρελού».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να κακοποιήσει τον Κανονισμό της Βουλής, να τον αλλάξει έτσι ώστε ο κ. Καμμένος να μην χάσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος» . Και αναρωτήθηκε «τι και γιατί φοβούνται τόσο πολύ;». «Πόσο αποτιμάται η σιωπή του κ. Καμμένου για τα ένοχα μυστικά που τον ενώνουν με τον Πρωθυπουργό;», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για έναν «δημοσίως εκβιαζόμενο Πρωθυπουργό» σημειώνοντας μάλιστα ότι «όλοι ξέρουν ότι ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός δεν μπορεί να υπηρετήσει το αξίωμά του και αποτελεί απειλή για τη χώρα».
Την σκυτάλη της σκληρής κριτικής αναμένεται να πάρει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας.

Απόστολος Χονδρόπουλος

  • Ετικέτες
  • ΝΔ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα