back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Φ. Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας

Διαβάστε επίσης

Στην αντεπίθεση πέρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ , Φώφη Γεννηματά με φόντο το νέο κάλεσμα Τσίπρα για συγκρότηση νέου προοδευτικού μετώπου.

Κατά την ομιλία της σε εκδήλωση για την κατάθεση προτάσεων στους εργαζόμενους, η κα Γεννηματά επανέλαβε ότι ο Πρωθυπουργός κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας τους οποίους μαζεύει- όπως είπε- από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και την Κεντροαριστερά. Αδειάζει και τους βουλευτές του,σημείωσε η κ. Γεννηματά, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στημένη λεμονόκουπα.

Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με “μεθόδους Μαδούρο”, η παρέα του Μαξίμου- όπως είπε- προσπαθεί να διασωθεί. Πρωθυπουργός σε απόγνωση, μπροστά στην ήττα, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Συνεχίστε κ.Τσίπρα, για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο κίνημα αλλαγής.

Υπόθεση Πολάκη

Ζούμε την παρακμή και τον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής με ευθύνη του κ.Τσίπρα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας, δήλωσε η κ. Γεννηματά λέγοντας χαρακτηριστικά: Νυν Υπουργός μαγνητοφωνεί παρανόμως τον κεντρικό τραπεζίτη, τον απειλεί ευθέως και δημοσιοποιεί την συνομιλία.

Τέως Υπουργοί αλληλοκατηγορούνται με απειλές τύπου υποκόσμου για παράνομες χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης από ξένα κέντρα 50 εκ ευρώ για την συμφωνία των Πρεσπών και αδιαφανείς αναθέσεις.

Καθεστωτισμός, αμοραλισμός.

Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο Ελληνικός λαός.Αυτή η Κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο, επικίνδυνη για την Δημοκρατία, τόνισε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε εκ νέου διμέτωπη επίθεση στρέφοντας τα πυρά της εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό γιατί αυτό πραγματικά είναι, να ξεμπερδεύουμε με την δεξιά πολιτική από την fake αριστερά, επισήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
Έτσι θα γίνει καθαρό και πάλι το μέτωπο απέναντι στην δεξιά της ΝΔ, θα γίνει και πάλι κυρίαρχο το δίλημμα «Πρόοδος ή Συντήρηση». Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη και στην ΝΔ να εμφανιστούν ως «σωτήρες» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά προσθέτοντας: Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη και στην ΝΔ να εμφανιστούν ως «σωτήρες» απέναντι στα δεινά που προξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί η ΝΔ εκφράζει ότι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό υπάρχει στον τόπο, ανέφερε η κ. Γεννηματά επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ είναι ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλος του ΚΙΝΑΛ.

Συσπείρωση-Το ΚΙΝΑΛ ισχυρός προοδευτικός πόλος

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ και δυναμώνει κάθε μέρα- Είμαστε έτοιμοι για τις μάχες των εκλογών. Η σημερινή σας εντυπωσιακή παρουσία, αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα συσπείρωσης υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά λέγοντας :Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ και δυναμώνει κάθε μέρα.
Το είδαμε στον Βόλο, το είδαμε στην Καρδίτσα, το βλέπουμε παντού, σε όλη την Ελλάδα. Οι προοδευτικοί πολίτες δίνουν τη δική τους δυναμική απάντηση.
Χρειάζεται ισχυρός προοδευτικός πόλος, απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Η Φώφη Γεννηματά έκανε εκ νέου αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας: Όλοι όσοι πιστεύουμε και υπηρετούμε τις προοδευτικές ιδέες, τις διαχρονικές αξίες της παράταξης. Όλοι όσοι στρατευτήκαμε στο ΠΑΣΟΚ, στο Κίνημα που όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε για να «υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα». Είμαστε όλοι μαζί, Σοσιαλιστές, Σοσιαλδημοκράτες, πολίτες και στελέχη από την ανανεωτική αριστερά, το προοδευτικό κέντρο, την πολιτική οικολογία. Χτίζουμε το νέο κίνημα που μπορεί να εμπνέει και να πρωταγωνιστήσει ξανά στις πολιτικές εξελίξεις.

Εργασιακές σχέσεις – Κοινωνική δικαιοσύνη

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε πρόταση για την Ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη
Η σχέση της παράταξής μας με τον κόσμο της εργασίας είναι διαχρονική. Ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες, τα συνδικαλιστικά μας στελέχη και οι παρατάξεις μας παρέμειναν και παραμένουν ισχυρά, τόνισε η Φώφη Γεννηματά .Γιατί είναι η δική μας παράταξη – όπως υπενθύμισε- που έδωσε πνοή στα συνδικάτα με τον Νόμο 1264/82, κατοχυρώνοντας τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τα δικαιώματα, την δημοκρατική λειτουργία.
Σήμερα προχωρούμε μπροστά με βάση το «Σχέδιο Ελλάδα». Είμαστε οι μόνοι που έχουμε πρόταση για την Ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη ,σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι βιώνουν τις συνέπειες των σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή και το θέμα του κατώτατου μισθού. Μιλά ο κ. Τσίπρας για αύξηση του κατώτατου μισθού. Δεν λέει όμως ότι καθυστέρησε 2 χρόνια με ευθύνη του να το κάνει. Και το πράττει τώρα, δήλωσε η κ. Γεννηματά, γνωρίζοντας ότι η αύξηση θα χαθεί από την μείωση του αφορολόγητου που ο ίδιος νομοθέτησε.

-“Μιλά ο κ. Τσίπρας για μείωση της ανεργίας τη στιγμή” – σύμφωνα με την κα Γεννηματά- “που είναι αυτός που μας ξαναγύρισε στην ύφεση και τώρα πίσω από τα μεγάλα λόγια κρύβονται τα 300 ευρώ αντί για μισθό, μερική απασχόληση αντί για εργασία και προσωρινές συμβάσεις στο Δημόσιο με μοναδικό στόχο τις εκλογές.
Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό, να ξεμπερδεύουμε με την δεξιά πολιτική από την fake αριστερά.
Η χώρα χρειάζεται Προοδευτικές λύσεις. Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τις εγγυηθεί” κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα