back to top
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνς για την 11αδα στο Κίεβο

Διαβάστε επίσης

Λίγες ώρες έμειναν για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει στους 11 που θα παρατάξει στην Ουκρανία.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να ακολουθήσει την αποστολή στο Κίεβο, καθώς στην τελευταία προπόνηση αποχώρησε και βγήκε νοκ άουτ από τη “μάχη” του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό στις 22:00-OTEsport.

Το ευχάριστο νέο για τον Πορτογάλο τεχνικό των ερυθρόλευκων είναι πως ο Ζιλ Ντίας τέθηκε κανονικά στη διάθεση του και μάλιστα “παίζει” η πιθανότητα να πάρει φανέλα βασικού. Εάν αυτή η σκέψη δεν επικρατήσει στη σκέψη του Μαρτίνς, τότε ο Γιώργος Μασούρας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του.

Η πιθανή 11αδα

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Σα και στην άμυνα θα είναι οι Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας. Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να δούμε τον Κούτρη στο αριστερό άκρο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο σίγουρος είναι ο Γκιγιέρμε και ο άλλος φαίνεται πως θα είναι ο Μπουχαλάκης.

Ο Φορτούνης και ο Ποντένσε είναι οι δύο «σίγουροι» και από εκεί και πέρα την θέση που μένει στα χαφ θα διεκδικήσουν οι Ντίας και Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως θα ξεκινήσει ο φορμαρισμένος Χασάν.

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα