back to top
20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

20.8 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο διαγωνισμός Famelab για νέα ταλέντα στην επικοινωνία της επιστήμης

Διαβάστε επίσης

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιείται φέτος ο διαγωνισμός FameLab, που διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) στη χώρα μας σε συνεργασία με το Hub Science, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων στην επικοινωνία της επιστήμης.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται τα τελευταία 13 χρόνια και έχει προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης σε δεκάδες νέους και ταλαντούχους επιστήμονες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα άνω των 18 ετών που εργάζονται, σπουδάζουν ή είναι απόφοιτοι στους τομείς της τεχνολογίας, μηχανολογίας, ιατρικής, βιολογίας, χημείας, φυσικής, μαθηματικών κ.ά. Ο προκριματικός γύρος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα).

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100), στο πλαίσιο του φεστιβάλ επιστήμης «Athens Science Festival 2019». Ο νικητής του τελικού θα μεταβεί στο Φεστιβάλ του Τσέλτενχαμ Cheltenham στη Βρετανία τον Ιούνιο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με τους νικητές των άλλων χωρών στο διεθνή διαγωνισμό FameLab 2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα